girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (192)
    • medya (6)

192. Çocuk yapar mıyız, yaparsak ne zaman yaparız falan konuştuğumuz bir zaman kedimize bakıp "çok da geç kalmak istemem çünkü kedimizle upuzun vakit geçirsin isterim" dediği an erimiştim.

Kedimiz de ben de çok şanslıyız, bunu çok iyi biliyorum.

9 aralık 22:55

191. Ay bunu sevgilimin obur sevgilisinin onu benden daha cok sevdigi an olarak dusunmustum. Neler yasadiysam zamaninda artik.

26 ocak 06:16

190. Bir günlüğüne şehir içinde kafa tatili yapalım dedik. Ama nasıl yağmur yağıyor, şakır şakır.

Yine de vazgeçmedik, güzel bir yemeğe gidelim diye hazırlandık. Otelin hemen karşısındaki yere gideceğiz. Her yer deli dehşet su olmuş. Ben de "ya üf buradan nasıl geçeyim ya" falan diyorum, topuklu giymişim, çoraplarım ıslansın istemiyorum falan. Sevgilim karşıya geçti, kucağına aldı beni, geçirdi suyun üstünden.

Ben resmen e-ri-mek. O kadar hoşuma gitti ki bu, unutamıyorum.

Ama en önemlisi ve unutamadığım, kedimde bir dönem akciğer ile ilgili sağlık sorunu vardı. Ben nasıl üzgünüm, sürekli veteriner kliniği kapılarındayım, ağlıyorum. Kedimin patilerinde damar yolu açık, ona baktıkça benim canım yanıyor. İşte o an beni bir saniye yalnız bırakmamıştı. İşte o an dedim ki "tamam, ben bu adamla aile de olurum, hayat arkadaşı da"

22 ocak 01:01

189. Beni benden daha çok düşünmesi, koklayarak sıkıca sarılması. Yanımdayken bile özlüyorum

8 ağustos 2023 17:11

188. ne kadar üzsem de beni sevdiğini söylemekten asla vazgeçmeyen sevgili candır

2 ağustos 2023 14:41

187. Sürekli aklıma gelen, bir saat sonra saçma sapan olduğunu fark ettiğim yeni fikirlerime beni kırmamak için "olabilir, bir araştıralım" diye cevap vermesi.

30 temmuz 2023 00:01

186. onsuzlukla beni sınadığı zamanlar yani artık... sevgimin büyüklüğü karşısında şaşırıyorum. çok özlüyorum, keşke kirpiklerinden daha çok öpebilseydim

3 kasım 2022 16:19

185. butun hesapları ödemesi,herşeyi ödemesi,sormadan ödemesi,sorarak da ödemesi.tatsız da olsa realizm.

1 kasım 2022 11:24

184. bıraksam saatlerce bana çellosunu çalması.

28 ekim 2022 10:48

183. Geçenlerde, yeşil zeytin yediğimiz için "Canım siyah zeytin istedi" dedim kahvaltıda. Bugün pazar kahvaltısı için gidip bana siyah zeytin almış sabah. Böyle şeyler çok basit ama çok kıymetli hissettiren detaylar benim için. Sevdiğini hissettirmek bu kadar kolay.

24 ekim 2022 01:24 24 ekim 2022 02:05