5. sleepy'nin sahibi gaziantepli eruslu ailesi. ailenin başındaki Ökkeş Eruslu, uzun süre AKP Gaziantep İl Başkanlığı yaptı. akpli belediyelerden sayısız ihale alarak akp döneminde inanılmaz şekilde zenginleşti.
ayrıca depremden sonra da güya depremzedelere yardım paketleri hazırlayacağız ayağına milyonlarca lira teşvik aldı devletten.
özetle sleepy cayır cayır yandaştır ve zenginliğini %100 akp iktidarına borçludur. "markanın siyasi hiçbir yanı yok niye boykot ettiğinizi anlamadım" diye yalan dolan entry girmeden önce iki kere düşünün. bu masalı en son espressolab anlatmıştı sonra işlerin onlar için ne hal aldığını hepimiz gördük, en son tügvalı kekoları boş bardak sırasına dizmişlerdi :d hangi firmanın kime ait olduğu, kimin kimle ne boklar yediği internette çarşaf çarşaf var. bizim zekamızı kendi seçmeninizin zekasıyla karıştırmayın.
not: bu entry "sleepy yandaş değil niye boykot ediyorsunuz?" temalı bir entrye cevaben kaleme alındı. eğer trollcük entrysini silip kaçarsa anlaşılması adına not ediyorum.