çeyiz için buhar kazanlı ütü önerisi?

marka olarak tefal ve philips arasındayım. hafif bir ütü olsun istiyorum önerilerinize açığım süslüler.

1. Her gün dağlar kadar ütü yapmayacaksanız bence kazanlıya gerek yok. İlla kazanlı derseniz tefalin yorumları daha iyiydi

11 ekim 2023 18:15

2. Çeyiz için olunca noluyor?

11 ekim 2023 18:29

3. Haklısın a2 gereksiz detay olmuş

11 ekim 2023 18:35

4. Süslü kazan zaten zor olan ütüyü daha da zorlaştırıyor bence ya.

11 ekim 2023 18:36

5. bende phılıps erkek arkadasımda tefal var. evlenırsek tefali annelere vermeye karar verdık.

phılıps çok daha ıyı. buharı daha gucsuz cıkıyor ama cok daha sıcak. tefal buhar basıyor ama sıcaklıgı o kadar yuksek olmuyor. erkek arkadasım kazana su dolduruyor sureklı, benım oyle bı derdım olmuyor. ergonomı olarak da phılıps kesınlıkle.

kazana gerek yok dıyenlere bakmayın. her turlu normal utuye en kucuk kazanlı utu tur bındırır.

11 ekim 2023 19:00

6. valla benım bundn oncekı utum azur'du, hiç de kazanlılarla alakası yok.

kalca kemıgımde bı problem var ve bastırarak kol ıslerı yapmam sorun yaratıyor. vıleda ıle yer sılmek ve utu yapmak gıbı. doktorumun ılk onerdıgı sey kazanlı utu oldu. işe de yaradı cunku agurlık ve bastırmaya gerek kalmadı.

tek kotu yanı yer kaplıyor gercekten, fazlası ıle hem de.

11 ekim 2023 19:46

7. Uzun araştırmalar sonucu tefal gv9230 aldım. Philipste özelliklerini beğendiğim ütülerin fiyatları 10.000 den başlıyordu. Tefali araştırıp bu ütüyü buldum. Çok ama çok memnunum. Ben geçen ay 7000 e almıştım. Alacaksanız bir an önce alın. Fiyatı her geçen gün artıyor.

11 ekim 2023 20:11