çeyiz için nevresim takımı hangi marka bakayım ?

merhaba, önceden nevresim takımı bakarken çok beğenirdik aa ne kadar güzel derdik annemle. alırken de çok beğenerek aldırdık dolayısıyla. şimdi bakıyoruz çeyiz için ama bir türlü beğenmiyoruz. albenisi olan modeller geride kaldı sanki. desenini beğenmediğimiz modeller var hep. biraz beğeneyim desem fiyat çok artıyor ve yine de “işte aradığım bu” diyemiyorum. nereyi tavsiye edersiniz? ve bu durumu yaşayan tek ben miyim?

1. Valla kalite olarak soruyorsanız taç derim ama ben düz renk ya da çizgili falan gibi hem klasik hem sade nevresimleri beğendiğim için ikea seviyorum genelde.

26 aralık 2019 23:02

2. süslüm geçenlerde linenste çok güzel desenliler gördüm bi bak istersen uzun süre kullanımda nasıldır bilemem ama kaliteli duruyorlardı 250 tl civarındaydı

26 aralık 2019 23:05

3. Teşekkür ederim süslüler. Linenslerin desenlerini ben de genelde daha fazla seviyorum.

İkea nevresim takımları hakkında bir bilgim yok. Şehrimde ikea yok. Online bakabilirim.

26 aralık 2019 23:34

4. Cıngıl cıngıl derken ne dediniz anlamadım. Taç ve karaca sevilen markalar, neden tabaiye etmiyorsunuz acaba merak ettim. Othello'ya da bakacağım teşekkür ederim. Beyaz nevresimi ben de seviyorum.

26 aralık 2019 23:53

5. (yazar: dolphin35)  telefondan link veremedim yapıştırayım.

Othello yazmışsınız ama, söylediğiniz marka otello sanırım değil mi?

Otellere satış yapıyorlarmış, dolayısıyla sık yıkamaya dayanır sanıyorum. Fiyatlar da makul gibi. Bir takım oluşturmam belki ama yedek çarşaf, yastık için burayı düşüneceğim. Teşekkür ederim cevabınız için.

27 aralık 2019 00:03

6. cotton box kullanıyorum ben, çok memnunum süslü. desenleri de öyle eski moda gibi değil.

27 aralık 2019 00:11

7. Teşekkür ederim süslüler :)

27 aralık 2019 00:15

8. Hm nevresimlerden çok memnunum, ben zamanında çok uyguna almıştım şu an nasıl bilmiyorum. Yumuşacık ve desenleri çok modern. Ki ben görece ucuzlarından almama rağmen yumuşacık ve yumuşatıcı kullanmayıp 60 derecede yıkamama rağmen. Ancak alırken ölçülerine dikkat edin biraz değişikler. Ben yorganımı da o ölçüye göre yaptırmıştım mesela.

27 aralık 2019 12:42

9. Teşekkür ediyorum. Bakacağım dediklerinize :)

27 aralık 2019 22:42