çilekli prezervatif neden var?

yani ben sebebini anlayamadım biri açıklayabilir mi? normal prezervatiften farkı nedir?

1. Çilek tadında dudak nemlendiricisi neden varsa o yüzden. Ağzında hoş bi tat bıraksın diye.

8 ocak 2021 20:20

2. yalama olayını daha lezzetli hale getirmek için. neden olacak süslü çok belli değil mi

8 ocak 2021 20:33

3. arkadaşlar siz prezervatifle oral yapmanın mantıklı olduğunu düşünüyorsunuz sanırım pardon lefnhjdshvjfcvkjfbgvjcbfkjvcf

8 ocak 2021 21:00

4. Oha oha cidden kondomla oral mı yapıyorsunuz

8 ocak 2021 21:03

5. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar konusından bihaber gençler... Evet kondomla oral seks yapılır, özellikle çok eşliyseniz o şekilde yapılmalıdır. Burada random atacağınıza azıcık araştırın. özellikle oral seks için üretilmiş prezervatif bile var cahil ergenler🤦 okuyun da rezil olmayın bi yerde konusu açılırsa. Her yerde anonim olma lüksü olmuyo insanın. (link: http://www.hatam.hacettepe.edu.tr/guvenlicinsellik.shtml Tık )

8 ocak 2021 21:12

6. Hiç cyb hakkında bilgi sahibi değil misiniz bunun nesi komik? Gayet de kondomla oral yapılıyormuş ki üretilmiş

8 ocak 2021 21:18

7. Oral seksle kapılan cinsel hastalık bulgusu nasıl yapılıyor ve belirtisi var mı süslüler? 1 2 yıl önce yaşadım ama hiç bulgum olmadı. Doktora da gittim bu konuda konuşmaya, biz boğaz kültürü alamıyoruz ama emin olabilirsin bir şeyin olmadığına vs dedi bayağı. Bulgum hiç olmadı çünkü. Tekrar gitsem mi başka bi yere bilemedim.

8 ocak 2021 21:34

8. kizlar bu durumu ben de merak ediyorum. cok fantastik gelicek biliyorum ama ben hep felaket senaryolarini da dusunurum. kondomla oral seks yaparken onun emme anindaki vakumla cikip bogaziniza kacma bogulma ihtimaliniz olmaz mi? lutfen dalga gecmeyin ashgfdjhakd aklima gelen ya boyle olursa diye kurdugum ihtimallerden biri. bu arada daha once bir videoda vs hic bu sekilde yapildigina denk gelmedim, sizce hangisi daha yaygin veya hangisi daha guzel? karsi tarafin ve sizin aldiginiz zevki etkiler mi?

8 ocak 2021 22:58

9. Oral seksin daha az risksiz olduguna inanıldıgından çoğu kişi kondomsuz yapıyor süslü. Vajinal ve anal sekse kıyasla riski daha az olsa da var sonuçta.

9 ocak 2021 00:23

10. Cunku tadi ve kokusu cok guzel. oneririm