çimen show izleyen var mı? en eski videoları 2. sezon olarak başlıyor sebebi nedir?

ilk videolarını izliyorum şu an 2. sezon 1. bölümü yani. konuşanlar gibi bir program sanırım. izleyenlerden yorumlarını duymak isterim

1. ilk sezonu ruppet tv kanalında süslü. sonra kendi kanallarına geçtiler.

15 şubat 2022 18:14

2. Ay süslüm çok teşekkür ederim ilk sezondan izleyeyim en iyisi ahsjjahs

15 şubat 2022 18:20

3. rica ederim süslüm birbiriyle bağlantılı değil pek hangi bölümden başlarsan başla fark etmez

15 şubat 2022 18:30

4. Başlarda çok komik buluyordum ben süslü. Konuşanlardaki gibi taş*k muhabbeti yoktu. Sonra babamla yılbaşı bölümünü izleyeyim dedim. Şansıma en berbat bölüm denk geldi, babam konuşanlardan daha beter bu ne kızım falan dedi :d o gün bugündür izlemiyorum, rezaletti cidden.

15 şubat 2022 18:31

5. Ay aglayip duruyodum simdi actim cok guzel bi showmus hic izlememistim

15 şubat 2022 18:44

6. ben konuşanlardan daha çok seviyorum bu arada çimeni. ilişki testi fanıydım. cem ve fazlı'yı da konuk geldikleri bölümlerde tanıdım. fazlı'yı daha komik buluyorum. cem'in fakirlik anlatması dışında pek güldüğüm esprisi yok hatta fdjsnds

15 şubat 2022 19:10

7. Ay ben de çok beğendim ya ciddi ciddi gülerek izliyorum zhsjhshs

15 şubat 2022 20:04

8. Ben de izliyorum ama biraz tekrara düştüler gibi seyircili etkileşimli olmasına rağmen.

Mesut süre, anlatanadam ve fazlı Polat'ın yaptığı Meksika açmazı podcasti çok iyi şu an.

15 şubat 2022 20:20

9. Bilmeyenler için Spotify'da meksika açmazı'nı önereyim ben de o zaman :) Mesut Fazlı ve anlatan adam çekiyor

15 şubat 2022 20:23

10. İkiniz de meksika açmazı'nı önermişsiniz hemen takibe aldım dinleyeceğim🙈 ya ben mesut süre ile ilişki testini de hiç izlemedim ya onu da izleme niyetim var

15 şubat 2022 20:38