çoğu kişi üniversiteden sonra sevgili bulamadığını söylüyor bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

1. çok doğru süslü hemen ünide bulduğun ilk herifle evlen. sonra bulunmaz sevgili erkek falan aman çok kötü. kıtlık çıkıyor çünkü. üniden sonra erkeklerin nesli tüketiniyor. (ah keşke)

5 temmuz 2023 19:04

2. yoo ben çalıştığım ofiste buldum. kimsenin de ilişkisi yoktu ofiste.

5 temmuz 2023 19:09

3. Herkes düzgün erkekler önceden kapılıyor diyor ya ondan da sordum

5 temmuz 2023 19:20

4. oyle bisi yok, cunku duzgun erkek yok ss.

kotunun iyisi denebilir

5 temmuz 2023 19:30

5. Tüm düzgün sevgililerim ve flörtlerim üniversite sonrası oldu.

Asosyalseniz bilemem.

5 temmuz 2023 19:41

6. Doğrudur a6 ben bu tarz cümleler sorduğum için merak etmiştim

5 temmuz 2023 19:54

7. düzgün erkekler kapılıyor derken ILIŞKI YAPAYIM VAKTI GELINCE EVLENIRIM TARZI DÜŞÜNEN "AILE BABASI" TIPINDEKILER BU YAŞLARDA ILIŞKISINI YAPIYOR. PARTI PARTI GEZMIYO MESELA.

BENCE ÜNIVERSITENIN EN AVANTAJLI KISMI O YAŞ GRUBUNDA ÇOK FAZLA INSANA ERIŞEBILMENIZ. IŞ YERINDEN MESELA BULAMAZ MISIN BULURSUN TABI. AMA SORARSAN BIR ÇOK INSAN BULAMIYOR. IS YERI KADIN AĞIRLIKLI YA DA YAŞI BÜYÜK INSANLAR ÇOĞUNLUKTA.

ÜNIVERSITEDE KENDI SEVIYENE ILGI ALAKANA YAKIN INSAN BULMA IHTIMALIN DAHA YÜKSEK. SINEMA SEVIYORSAN GIT SINEMA KULÜBÜNE SINEMA ETKINLIKLERINE SINEMAYA ILGISI OLAN BIRIYLE TANIŞIRSISN.

VE ILISKILER DAHA DOĞAL AKISTA ILERLIYOR.

AMA SEN HER GÜN BAŞKA BI EKTINLIĞE ORTAMA KATILAN SOSYAL BIRIYSEN HER HALUKARDAA BULURSUN. AMA MAALESEF ÇOĞU INSAN DATING APPLERE KALIYO

5 temmuz 2023 19:56

8. Ev iş ev iş ot gibi yaşamaya mahkum edildik sosyallesecek ne zaman ne de para var

5 temmuz 2023 19:57

9. ben üniversitede de yapamadım bitince de yapamadım. sevgili bulunabilen bi şey değil :( piyasada erkek yok...

5 temmuz 2023 20:30

10. Vlla piyasada erkek var da prenses sendromunda herkes yaklasamıo adamlar.şu an ki sevgilim ile instadan tanıstım bildiğin klişe yürüdü adam baktım sanayide calısıyor işinde gücünde pekte yakısıklı gelmedi fotolardan ama hoş geldi sonra bulustuk baya baya asıgım su an.30-40 kazanıyor calıskan kültürlü,fedakar.kamp yapmayı falan cok seviyor o günde konser vardı bayadır da gitmek istiodum daha iliskinin başı büyük ihtimal tarttı beni ormana kamp atıcam çok bunaldım bu aralar işte kafa dinlemek istiyorum dedi.peki dedim gitmiyorum bende konsere 1 saat sonra biletleri almış kaçta gidicez yarın yazdı.kalkıp iyi ben tek giderim ohh içerim takılırım erkekler 2-3 ilgi gösterir muhabbet sohbettt karışamaz kimse bana havalarına girmeye gerek yok.düzgün adam yok erkek kalmadı diye sitem etmeden önce düzgün kadın olmak lazım bnce.şimdi cocuk bu saatte gelicek işi yeni bitirip balık rakı almış nerden baksan 600 lira ama ben dicem ki pişirmik binim isim mi sjsjjd

5 temmuz 2023 21:23