çoğumuz bir şekilde aldatılıyoruz ama haberimiz yok bence? sizde durumlar nasıl?
bu erkeklerin doyumsuzluğu beni bitirdi. erkek arkadaşım instagramdan tanımadığı bir kızı ekleyip konustuğu için ayrılmıştım. öylesine can sıkıntısından falan dedi affetmedim ve bu olay baya güvenimi kırdı..
yakalamasaydım haberim olmayacaktı ruhum bile duymazdı. o günden beri düşünüyorum ya görmeseydim diye...
bugün de beni ısrarla instagramdan biri ekledi, sildim tekrar ekledi. merak edip postegrodan baktım nişan fotoğrafı vardı profilinde. o kadar sinir oldum ki...
sonra ne yapacak diye merak edip ben onu geri ekledim, anında nişan fotoğrafını kaldırıp takip isteğimi kabul etti süslüler :(((
şimdi oturdum adamın nişanlısı için üzülüyorum. düşünsenize nişanlısınız, ama nişanlınız sırf bir kızla takipleşmek için fotoğrafınızı kaldırıyor. belki mesaj atsam falan konusacak da. (asla yapmam öyle bir şeyi de..)
siz hayatınızdaki insanlara nasıl güveniyorsunuz? asla yapmaz diyebilen var mı? yoksa bu tarz şeyleri sineye çekip yolunuza devam mı ediyorsunuz?
ben mi sosyal medya olayını çok abartıyorum??