çoğumuz bir şekilde aldatılıyoruz ama haberimiz yok bence? sizde durumlar nasıl?

bu erkeklerin doyumsuzluğu beni bitirdi. erkek arkadaşım instagramdan tanımadığı bir kızı ekleyip konustuğu için ayrılmıştım. öylesine can sıkıntısından falan dedi affetmedim ve bu olay baya güvenimi kırdı.. yakalamasaydım haberim olmayacaktı ruhum bile duymazdı. o günden beri düşünüyorum ya görmeseydim diye... bugün de beni ısrarla instagramdan biri ekledi, sildim tekrar ekledi. merak edip postegrodan baktım nişan fotoğrafı vardı profilinde. o kadar sinir oldum ki... sonra ne yapacak diye merak edip ben onu geri ekledim, anında nişan fotoğrafını kaldırıp takip isteğimi kabul etti süslüler :((( şimdi oturdum adamın nişanlısı için üzülüyorum. düşünsenize nişanlısınız, ama nişanlınız sırf bir kızla takipleşmek için fotoğrafınızı kaldırıyor. belki mesaj atsam falan konusacak da. (asla yapmam öyle bir şeyi de..) siz hayatınızdaki insanlara nasıl güveniyorsunuz? asla yapmaz diyebilen var mı? yoksa bu tarz şeyleri sineye çekip yolunuza devam mı ediyorsunuz? ben mi sosyal medya olayını çok abartıyorum??

1. Paragraflara bölmüştüm ama birleşmiş cümleler.

Karışık olduysa kusura bakmayın..

7 haziran 2021 23:26

2. hic sosyal medya hesabi olmayan eski flortum nisanlandiktan sonra fake hesapla bana yazmisti. dusunun bir de eski flortuyum, bana gelene kadar kimlere kimlere yazmistir.

8 haziran 2021 00:02

3.  sosyal medyası yok diye güvenebileceğinizi düşünmek biraz saflık bence. Hatta olmayandan korkarım elbet bir yerden hesap açıp takılıyordur gizliden.

Ben de sürekli yan yanaydım ve telefonuna bakabiliyordum buna rağmen aldattı, cesarete bak amk benimki de ayrı bir salaktı.. erkeklerin özeti bu ama çoğu böyle zaten.

Bir önceki sevgilimi de fake hesap açıp denemiştim, kızla buluşma bile ayarlamaya kalktı.

Cidden güvenmeyin ya, üzülürsünüz..

ya da belki de bilmemek daha güzeldir şuan seçemedim hangisi daha iyi..

8 haziran 2021 00:31

4. sevgilim yıllardır sosyal medya kullanmıyor, eski sevgilimden örnek verecek olursam bir şekilde doğru. sonradan görme erkeklerde oluyor ama bu. hayatını dolu dolu yaşamış, iş güç sahibi erkeklerin yapabileceği bir şey değil. böyleleri için gözyaşı akıtmaya değmez. kız eklemeye devam etsinler. bir insan niye tanımadığı kişisel bir hesabı takip eder anlamıyorum

8 haziran 2021 00:35

5. Kesinlikle azımsanamayacak kadar fazla kadın ilişkisinde aldatılıyor. Özellikle de uzun ilişkilerde. Hepsi demiyorum tabii ki. Bir de aldatan şerefsiz erkeklere bakın, hepsi hayatındaki kadına prenses gibi davranır, el üstünde tutar, dışardan bakınca gerçekten çok güzel ilişkileri vardır. Ama saman altından su yürütürler dallamalar. Benim 1 sene içinde flört ederken sevgilisi olduğunu öğrendiğim erkek sayısı 7. Öğrenmesem benimle de sevgili olacak. Harem kuruyor sanki pezevenk.

Özellikle bu ikisi aşırı tehlikeli:

E. S. - izmir

S. B. C. İstanbul

8 haziran 2021 00:39

6. İnanmak istemesem de bu olayın doğru olduğunu düşünmeye başladım. Aldatmak illa fiziksel boyuta varmayı kapsamıyor internetten yapılan eklemeler mesajla flörtleşmeler vs. dahil edilince baya fazla kişinin aldatması/aldatılması aşırı olası

8 haziran 2021 00:52

7. Sevgilim olmadığı için aldatilmiyorum

8 haziran 2021 01:12

8. Ben de sadece fiZiksel aldatmadan bahsetmiyorum. Ama fiziksel değil diye affeden o kadar cok hemcinsimiz var ki..

Bana göre hayatımdaki erkeğin bir kadının kişisel hesabını merak edip eklemesi, tanışmaya çalışması düpedüz aldatmadır. Bu eklemeler de tanımak icin yapılıyor zaten. belki anlaşsalar buluşulacak ve olay fiziksel olarak devam edecek...

Açıkcası son sevgilime ben de çok güveniyordum. Yapması için bir sebep yoktu, beni bu kadar severken başkadıyla ne işi olur derdim.

Ama artık anlam veremiyorum hicbir şeye. Aldatmanın mantığını anlamaya çalışıyorum hani insan neden aldatır diye.. bence sevgisizlikten aldatır , ama o da değil seviyor eminim. Çıkamıyorum işin içinden..

8 haziran 2021 01:14

9. Bir kadının da erkeğin de hayatlarinda birisi varken tanimadigi birini takip etme amacini anlayamıyorum. Ünlü biri değil,rol modeli değil.. sınıf arkadasin değil,mesleğinden biri is arkadasin değil ne konuşacaksın? Tanısan ne yapacaksın. Amaç belli

Burada stalkci suslulere kızıyordum ama suan hak veriyorum yani. Yanlışı varsa bastan yol verirler 6 ayda ogrenmektense

8 haziran 2021 01:20

10. Stalk doğru yerde yapıldığında hayat kurtarıyor. Böyle birden fazla kişiyi idare eden, karısını sevgilisini aldatan o kadar cok adam var ki.

Benden sonraki soruda da benzer bir mevzu vardı. Artık şaşıramıyorum yani normal gelmeye başladı bu tarz olaylar..

8 haziran 2021 01:32