çok şekerli bir şey yiyince anlık nefes darlığı yaşayan var mı sebebi ne olabilir?

süslüler genelde nutella kaşıklamak denilen olay hep nefes alamama ile sonuçlanıyor, o kaşığı ağzıma atar atmaz birden nefesim kesiliyor ve ağzımın için boğazlarım yanıyor sanki. daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? normalde çikolata ya da pasta falan yiyince olmuyor ama sırf nutella tarzı yiyeceklerde. sebebini aşırı merak ettiğim bir olay bu

1. Nutella dediğiniz şeyin içeriğini araştırmanızı tavsiye ederim

14 haziran 2020 21:51

2. ben bunu senelerdir yaşıyorum ve kimseyi inandıramıyorum. ben en yoğun baklavada yaşıyorum. sebebini de çok merak ediyorum.

14 haziran 2020 21:52

3. Süslü evet ölümüne sağlıksız ama kardeşim yediğinde böyle bir sorun yaşamazken ben 1 kaşık aldığımda gözüm kararıyor resmen bunu anlamak istedim sadece. Zaten bu etkiyi gözlemlediğimden beri yemiyorum korkuyorum

14 haziran 2020 21:52

4. A2 süslü yemin ederim ben de kime sorsam abartıyosun diyor, baklava bende o kadar şiddetli olmuyor ama evet yine aynu şekilde nefes darlığı yaşadığım bir tatlı.

Doktora gidip alerji testi yaptır diyorlar ama bu dönemde hiç gidesim yok, bilen biri aydınlatsa keşke bizi

14 haziran 2020 21:54

5. Alerjik astım olduğum dönemde çikolatalı şeyler yendiğimde nefes darlığından hastanelik olurdum. Çilek yediğimde de. Alerjiniz vardır sanırım

14 haziran 2020 23:57