çok acil 300 - 400 tl para bulmam gerekiyor nasıl bulabilirim?

süslüler öğrencisiyim. ödemem gereken bir borcum var ve çok acil bulmam gerekiyor bir hafta gibi bir sürede. arkadaşlarımda veya ailemde yok. günlük iş var mıdır bildiğiniz? haftasonu veya çalışıp parayı nakit hemen alabileceğim?  bazen böyle hani haftasonu çalışmalı mağaza işleri oluyor bildiğiniz varsa söyler misiniz? başka nasıl bulabilirim? rehin falan bir şeyi bırakacağım yer var mıdır? ay sonu maaşım yatacak ödeyeceğim

1. suslu zaten ayın bası yanı borcun vardı madem neden ayırmadın en acil olanından ödenecek parayı? oyle gunluk iş 400 veren de yoktur. acil demenden ertesi gune ya da 2 gune lazım seklınde anlıyorum cunku.

7 aralık 2021 17:44

2. Şehir?

7 aralık 2021 17:45

3. ayrıca bankayaysa borcun odeme sözü ver o sekılde erteleyebiliyorsun.

7 aralık 2021 17:49

4. süslü günlük işler diye bi arat istersen. bazen stand mankenliği, broşür dağıtımı, mağaza açılışı için ek eleman ilanı gibi şeyler çıkıyor.

7 aralık 2021 17:50

5. Ayırmıştım süslü. Borcumu ödemek için bankaya parayı attığımda vergi dairesi el koymuş paraya kyk ödemem nedeniyle. Kyk ödememin vergi dairesine aktarıldığını bilmiyordum. Bilerek yaptığım bir şey değil. Borçlu olduğumu bilsem tabii ki ayırırım.

Kredimin borcu haliyle ödenmemiş gözüküyor. Gelecek hafta ödeyeceğim. Bir kere de 400 tl istemiyorum. 3 gün haftasonu vs çalışıp toplamda 300-400 tl istiyorum.

Anonim 2, istanbul süslüm.

7 aralık 2021 17:52

6. O zaman işin kolay süslü bir restoran, bar, kafe gibi bi yere git konuş haftasonu için. 100-120 civarı verirler günlük belki daha da artmıştır bilemiyorum. Kalabalık bir yer kestir gözüne dolu yerlerin her zaman ekstra elemena ihtiyacı vardır

7 aralık 2021 18:08

7. süslü benim de maasıma kyk bundan 8 yıl once e haciz koydu borcun bir kısmını ödeyince haczi kaldırdı. şimdi anladım. korkma rıhtım verdi dairesine gidip asgarisini ödüyorsun. sonra 2 gun içinde haciz kalkıyor. ama çok enteresan 400 lira için haciz yapmıslar çok üzüldüm. insallah hemen kolay bir sekılde iş bulup odersin.ayrıca çalıştıgın yerden avans alamaz mısın?

7 aralık 2021 18:14

8. Süslü bana dmden yazar mısın

7 aralık 2021 21:30

9. Turkcell paycellden nakit alabiliyosum diye biliyorum süslü. Eğer turkcell kullanıyorsam hesabına 200 tl mi ne atabiliyorsun.

8 aralık 2021 00:36

10. Süslüm çok sağol. Bir iş buldum haftasonu çalışacağım sanırım tamamlayabileceğim öyle. Çok teşekkürler herkese

8 aralık 2021 00:37