çok beğendiğim mağaza çalışanını nasıl bulabilirim?

kızlar, bugün istanbul'da bir avmdeki koton mağazasında bir personeli acayip beğendim. çok yakışıklı bir çocuktu dikkatimi çekti çok etkilendim. her gittiğimde görüyorum ama konuşacak cesaretim pek yok. ismini gördüm yaka kartında ama soyadı yazmıyordu. ben bu çocuğu nasıl bulurum? koton müşteri hizmetlerini arayıp avm ve çalışan ismini verip sormak aklıma geldi ama ne bileyim bişey gelmiyor aklıma bir yardım edin bana noluur

1. Instagramın yer etiketlerinden bulunabileceği konumlardan atılmış fotoğraflara bakarak, twitterın arama kutucuğuna koton vs. Yazarak veya Swarm checkinlerini kontrol ederek belki bulabilirsin

21 eylül 2017 17:57

2. Musteri hizmetlerinden falan ismini ogrenmek biraz itici olabilir aynisi bize yapildiginda pek hoslanmiyoruz malum. Bence tekrar gittiginizde ufak bi sohbet etmeyi deneyebilirsiniz kasada bazen musteriyle yapilan minik sohbetler olur ya. Ya da yuzuk vs takiyorsa nerden aldigini kardesinize de aynisindan almak istediginizi vs sorabilirsiniz. Sik sik magazaya giderseniz o da sizden hoslandiysa muhabbet kurmaya calisir zaten.

21 eylül 2017 17:57

3. eğer kastettiğiniz sosyal medyadan bulup eklemek vs se bence gidip sohbet ederseniz ve biraz yakınlık kurmaya çalışırsanız daha iyi olur. aynısını biri bana yapsa rahatsızlık duyarım sonuçta onun bana karşı bir yakınlığını, ilgisini vs görmemişsem. sevgilisi dahi olabilir. bence en azından sizden hoşlandığına emin olmadan yapmayın bunu.

21 eylül 2017 18:16

4. Kendisiyle mağazada iletişim kurmayı deneyin bence. Çünkü numara/ad bulup sosyal medyadan yazma olayı kadınlara yapıldığında hepimiz çok rahatsız oluyoruz. Bence hoş değil, o kişi de rahatsız olabilir.

21 eylül 2017 19:06

5. Son anonime şiddetle katılıyorum. Bizim başımıza gelse korkup ürkebilir veya sinirlenebilirdik. O arkadaş da en az bizim kadar haklara sahip. Bir dahakine mağazada cesaret edip konuşun lütfen hayatına bir vesileyle sızmayın.

21 eylül 2017 19:25

6. Eğer kasaya geçiyorsa kendisinin bulunduğu kasayı kullanın fişte personel adı yazıyor olmalı. Her mağazada böyle mi bilmiyorum ben bir keresinde watsonsta bir çalışanı baya beğenmiştim fişte soyadı vardı twitterdan bulmuştum. Ama sonradan bişey yapmadım. Belki böyle bi şansınızı deneyebilirsiniz. Sevgilisi olup olmadığını sosyal medyadan da araştırmış olursunuz bence.

22 eylül 2017 01:55