1. kelimesi kelimesine benn ve eşim hiç rüya görmez ben rüyalarımı öyle ayrıntılı ve öyle çok anlatırım ki adamın ağzı açık kalır annem de aynı benim gibi bana ondan geçtiğini düşünüyorum bazen uyumadığım halde rüya görürüm yani şuan bunun tarifi yok öyle çok rüya görürümki kollarım bacaklarım yorgun uyanırım. bir kere bu işlerden anlayan birine gitmiştim elime ve yüzüme bakıp bana kalp gözü 3. göz tarzı bişeye sahip olduğumdan bir büyüğümden bana geçtiğinden bahsetmişti. bunun haricinde aklımdan geçen şeyler hep karşıma çıkar istediğim canımın çektiği şey aynı gün hediye gelir vs. artık korkmuyorum küçükken kendimden korkup ağlardım uyandığımda. işte bazı insanların hissiyatı kuvvetli olur bize denk gelmiş demekki. bir de her rüyamı anlatmamayı öğrendim yaşadığım bazı olaylardan sonra..
- süslü
- bürokrasi
- diğer
- linki kopyala
- şikayet et
çok rüya görmek, rüyalardan çok etkilenmek vb?
istisnasız her uyuduğumda rüya görüyorum ve genelde çok fazla(bir rüya değil bazen 3 bazen geceleri 15-20) oluyor derste 5 dakika kestirdiğimde bile rüya görebiliyorum, ve genelde bu rüyalardan mütevellit çok yorgun uyanıyorum sanki rüyamda gördüğüm her şeyi gerçekten yapmış yaşamış gibi uyanıyorum... gördüğüm rüyaları tüm detaylarıyla hatırlıyorum her zaman. ve rüyalar anlamlı rüyalar oluyor genelde tüm gün etkisinden çıkamadığım ve mal mal dolaştığım oluyor, çoğunluklada sabah ilk uyandığımda bi kaç saat sanki rüyalar alemindeymişim böyle ağlamaklı oluyorum kalkıp elimi yüzümü yıkadığımda bile hala geçmiyor sanki rüyam devam ediyor gibi hayata adapte olamıyorum. bu durum çok canımı sıkıyor ne yapmalıyım bilmiyorum araştırdığımda hiçbir şey bulamıyorum... benim gibi olan var mı merak ediyorum? bide bunlardan hariç bazen garip olaylar yaşıyorum rüyalarımla ilgili. mesela uzun zamandır görüşmediğim birini rüyamda görüyorum ve o gün o kişiye bir yerde rastlıyorum görüyorum ya da bana mesaj atmış oluyor uyandığımda yani kesinlikle o kişi benimle irtibata geçiyor. buda bana çok garip geliyor. bazen çok anlamlı ve gerçek hayatıma yön verecek(ilişki-arkadaşlık olabilir, seçim yapacağım bir konu olabilir) rüyalar görüp buna göre hayatımda kararlar verdiğim oluyor. başka bir gariplikte diğer insanlarla arkadaşlarımla veya ailemden biriyle aynı gece aynı rüyayı görüyoruz. biliyorum çok saçma ama okulda arkadaşıma gece gördüğüm rüyayı anlatırken şoka girdi onun rüyasını anlattığımı söyledi kaç kez oldu başka kişilerlede. sizce bunlar normal şeyler mi? yani rüyalarla bu kadar fazla haşır neşir olmak benim canımı sıkıyor gerçekten bazen keske bi ilacı olsada rüya görmesem diye düşünüyorum fikri olan var mı :(
- cevaplar
| cinsiyet: | kadın |