çorluyu nasıl bilirsiniz, yaşanır mı?

süslüler selam. evlenince çorluya yerleşme gibi bir düşüncemiz olabilir, evler çok geniş ferah istanbula göre fiyat olarak çok daha uygun geldi. bana böyle 5-10 sene içinde max baya gelişecekmiş gibi geliyor. ne dersiniz var mı çorluda yaşayan aranızda? ayda 1-2 istanbula gelsem falan dedim çok böyle gece hayatı olan biri değilim.

1. 10 sene önce de çok gelişecek diyorlardı. o düşündüğünüz kadar çabuk olmuyor. çorlu yine de küçük bir yer değildir ve görece gelişmiştir, yaşanır. istanbul'dan sonra bir tık zorlayabilir

10 ekim 2022 10:37

2. 10 sene önceye göre zaten gelişti çorlu.Gelişmekten kastınız nedir??tabi ki bursa gibi olamaz bir anda ancak gelişmeye devam ediyor.Konumu nedeniyle tercih edilebilir , tekirdağa yakın istediğinizde denize yarım saatlik mesafede , kafa dinlersiniz.Ancak büyük avmler gezeyim , markalara hemen ulaşayım gibi hedefleriniz varsa sizi üzer.

10 ekim 2022 11:27

3. 10 sene öncesine kıyasla elbette gelişti. ancak gelişme hızı çok yüksek değil. yani soru sahibi 5-10 sene içinde çok değerlenmesini bekliyorsa ileride üzülür anonim 2

10 ekim 2022 11:37

4. bence yaşanır vakit geçirmek için en olmadı tekirdağ merkeze falanda gidebilirsiniz hem istanbulada yakın, kötü bir yer değil.

10 ekim 2022 11:51