ömer aydın nur bilen yavuzer kavgası?

magazin sayfası ömer aydın şu bir süre önce ekşide çıkan “nur ve rachelin kocalarının ilişkisi varmış” olayını yeniden gündeme getirdi, o video şikayetle kaldırıldı bugun de nur’un victoria solovyeva adında bir influenceri taklit ettiğine dair story paylaşmış. bana sanki o kadın nur’u taklit ediyor gibi geldi. şimdi de hayvanseverliğinin sahte olduğuna dair bir video paylaşmış. nur da dava açmış. ne düşünüyorsunuz kim haklı sizce buyrun dedikoduya.

1. Neyden şüphelenirdin süslü

28 ocak 20:59

2. Saçma bence, nur bilen yavuzer benim bildiğim 10 yıldır böyle giyinip poz veriyor zaten, daha eskiye de gidiyor olabilir, giyim tarzı hep iyiydi. Takipçi sayısı da daha fazla, taklit varsa diğeri taklit ediyordur. Hayvansever olayı da deri kullanıyor diye. Vegan olmayanlarda deri kullanımı kürk ile bir değil, elde edilme şekli aynı değil. Kadının evinde sayısız sokaktan gelmiş ağzı yüzü kalıcı yaralı/kör hayvan var ya insaf yani. Konuşan etkileşim kasıyor bariz.

28 ocak 22:15

3. Kadınıni taklit ettiğine ya da esinlendiğine inanıyorum ama diğer söylentiler çok saçma. Gerçek havyansever olduğuna da nişantaşında gözlerimle denl gelmiştim eğer numara yapmıyorsa. Bu arada o kadınla takipleşiyolardı zaten hala takipleşiyorlar mı bilmiyorum. Bence bu ömer denen çocuk izlenme kasıyor, meryem uzerlinin de çanta için birşeyler yaptığını ima etti. Kalitesiz bir holly denemesi

28 ocak 22:44

4. Ben de sizler gibi düşünüyorum süslüler hayvanlar konusunda samimiyetinden hiç şüphem yok 2013ten beri de takip ediyorum hep özgün farklı maskülen bir tarzı vardı basbayağı kadın Nuru taklit etmiş

28 ocak 23:31

5. A1 biraz açık konuşur musunuz? Kartalkaya yangını ile ilgili konuştuğunuz hiç bir şey anlaşılmıyor. Bu kadın eskiden ayakkabılarını paylaşıp nurlovesshoes diye etiket yapardı, o zaman bile giydiği ayakkabılar herkesinkinden farklıydı, şu düz çapraz bantlı düz terlikleri bile kimse giymezken onda gördük. Nura ben de bayılmıyorum ama siz Eleştiri yaparken nefretinizi kustuğunuz için bazı gerçekleri görmezden geliyorsunuz. Maskülen kadınlar her gün erkek gibi giyinip gezmiyor, bir de nur 10 yıldır 2-3 ayda bir saçında değişiklik yapar bu kadının kısa saçlı haline benziyor diye onu kopyalıyo argümanı çok komik. Mesela bu kadının rezillikleri diye bahsettiğiniz neler anlatır mısınız? Biz sadece sosyal medyada merve özkaynak'ı zorbaladıklarına şahit olduk?

29 ocak 15:54

6. öff a1 bi şey biliyorsan ya açık açık söylersin ya susarsın. boşuna laf kalabalığı. koca bir paragraf yazmışsın içinde 1 tane anlaşılır şey yok.

29 ocak 15:58

7. a1 kadının 10 belki 15 senelik fotoğrafını atıp "eskiden tarzı böyle değildi" demen çok komik senin tarzın 10 yıl önce bugünkü gibi miydi :d

bi de rehanın ailesiyle ahbapmış gibi yaparak skindirik insta magazin sayfalarından duyduğu  şeylere credibility devşirmeye çalışıyo lollllll

29 ocak 16:18

8. sayfanın tam adı ne kızlar?

29 ocak 17:20

9. ay şimdi buldum tahmin ettiğim sayfaymış. ben bu çocuğa tam olarak ısınamadım. ab olayında hiçbir siyasi olay uokmuş öyle diyor. ben bunu duyduktan sonra bu çocuğun yaptığı hiçbir yorumu dikkate almam

29 ocak 17:26

10. a1 maskülen derken çiçekli böcekli romantik elbiseler, pembeler morlar giymemesi kastediliyor diye düşünüyorum.

Ben de kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Bahse konu kadına bakınca taklit hissi almadım. İkisi de yaşlarına göre gayet zevkli, stilleri oturmuş kadınlar. Nur bilen yavuzerin köpeklerinden biri benim köpeğime çook benziyor. taa 2017 yılında köpeğimi sahiplendiğimde bi yerden karşıma çıkmıştı sosyal medyada, oğlu köpeği ile nişantaşında fotoğrafları vardı ve inanılmaz beğenmiş, kendime yakın bulmuştum yaşım kendisinden çok daha küçük. O zaman da stili ben burdayım diyen biriydi ve dikkatimi çektiğini hatırlıyorum. Kesinlikle gusto sahibi biri, sonradan görme ve taklite dayalı bir tarzı olduğunu düşünmüyorum. Evine, ofisine bayılıyorum. Tarzı taklitlerden ibaret olanlar kendini belli ediyor bence.

Markasına gelince ordan buradan topladığı söylenilmiş de zaten bir haute cauture marka değil, öyle sansasyonel orijinal tasarım iddiası olduğunu düşünmüyorum. Markanın vizyonu zaten gördüğüm kadarıyla anlık trendlere değil daha ziyade kapsül gardrop anlayışına odaklanmış yıllarca giyilebilecek parçalar.

Malum haber de sadece ekşi sözlük entrysine dayanıyor, kanıt yok bir şey yok. Ömer aydını o kadar da ciddiye almıyorum, bana inandırıcı gelmedi

29 ocak 20:32