önlisans mezunu biri ne iş yapabilir, nerelerde çalışabilir?

süslüler bu yıl mezun oldum. inşaat teknikeriyim kendi alanımda iş bulamıyorum. farklı olarak ne yapabilirim? kpss'ye girmek dışında

1. Suslu ne yapabileceğin konusunda yardım edemeyeceğim fakat şantiyeden çok çaresiz kalsan bile kesinlikle uzak dur demeye geldim. Mimar bi ablan

18 kasım 2021 16:14

2. Bu bölümü seçerken hayalim ve hedefim şantiyede çalışmaktı. Uyardığın için teşekkür ederim süslü :)

18 kasım 2021 16:24

3. Yok canım suslum benim Allahım insallah cok güzel kapılar açsın şantiye aklına bile gelmesin. Şu soğuk kış günleri o kadar zor ki. Evsiz gibi benzinliklere tuvalete gitmek, ultra cahil ve kadınları ciddiye almayan insanlarla uğraşmak, ciddiye alınmaya çalışmak. etrafındaki insanların çoğunun sapık olması, aşırı esnek saatlerde çalışmak, soğuğunda sıcağında mahvolmak,  ayda sadece iki izinle çalışmak. Tehlikeli mekanlarda bulunmak. Yaşıtların süslenip kibar kibar gezerken. Amele gibi olmak üstünün başının is-çamur olması. Hiç gerek yok valla güzel güzel KPSS çalış suslum Allah düşürmesin inşallah

18 kasım 2021 16:31

4. A1 süslü o kadar güzel açıklamışsın ki tekrardan teşekkür ediyorum. Şantiye zorluğunu az çok tahmin ediyordum ama bu kadarını bilmiyordum. iş bulsam bile şantiye ortamını tercih etmem sanırım. Umarım sende mesleğinde hak ettiğin güzel yerlere gelirsin :)

19 kasım 2021 17:02

5. Cevabın için teşekkür ederim a3 süslü :)

19 kasım 2021 17:02

6. Süslü bir buçuk yıl kadar prefabrik sektöründe çalıştım sonrasında dgs ile inşaat mühendisliğini kazandım. Şuan okula devam ediyorum

29 aralık 2023 18:25