ösym sınav giriş kagıdını yarın sabah cıkartabilir miyim kırtasiyeler kaçta açılıyor?

1. okul zamanı bizim burda yedi buçuk gibi açılırdı. şimdi biraz daha geç açılıyor işinizi şansa bırakmayın bence

29 haziran 2018 18:07

2. şuan kaldığım yerde kırtasiye yok, evde de yazıcı yok mecbur kaldım son güne bırakmak büyük salaklık :/

29 haziran 2018 18:08

3. erken saatte açık bulamama ihtimalin var ha ama bugün çıkartma ihtimalin yoksa benim girdigim sene sabah okulun yanındaki karakolda çok yardımcı olmuştu polisler rica edenlere. Yine de şansa bırakmamakta fayda var tabii

29 haziran 2018 18:10

4. Sınav günü erkenden açılıyor kırtasiyeler. Özellikle okul çevresindekiler mutlaka açık oluyorlar.

29 haziran 2018 18:20

5. pazar günü sınav oldugunda açık değildi hiçbiri ama şimdi cumartesi diye açılırlar belki

29 haziran 2018 18:21

6. yarına hiç bel bağlama insanların keyfine göre iş olur mu hiç. çevrende internet kafe falan yok mu hiç bugünden ne yap et işini hallet bence. ayrıca kızma ama nasıl son güne bırakıyorsun bunu kardeşim hatta bir de yarın sabah diyorsun. siz mi çok rahatsınız biz mi fazla tedbirli bir nesildik anlayan beri gelsin.

29 haziran 2018 18:30

7. aksine hiç rahat değilim süslü ya, birkaç gündür hastayım bugün perşembe sanıyordum :/

29 haziran 2018 18:32

8. Bayagi bi rahatmissiniz suslu. Bence yarina kesinlikle birakmayin. Bilmediginiz bir cevre muhtemelen belki yakininda kirtasiye bile yok.

29 haziran 2018 18:33

9. Ben gerildim şu an, lütfen çıkıp bi yerlere sorup halledin işinizi. Yarın açılmayabilir kırtasiyeler, adam uyuyakalsa geleceğinizi mi yakacaksınız? Lütfen bizi hallettim diye güncelleyin e mi?

29 haziran 2018 18:34

10. aileme söylemedim sınava gireceğimi onlara bir şey diyemem kendim deneyeceğim, umarım ben gidene kadar kapanmaz kırtasiyeler.

29 haziran 2018 18:38