özel hayatı yüzünden en yakın arkadaştan soğumak?

bunu yaşadınız mı? yargılamak değil ama çok fazla yalan söylediğini ve insanlardan faydalandığını görüyorum. eskisi gibi güvenemiyorum diyeyim. bir de yaşadığı çarpık ilişkiler bir noktada patlayacak böyle giderse, uyarıyorum ama dinlemiyor. kötü olmasını istemiyorum. ama elini kolunu bağlayıp bir şeyleri dikte edemem. ne yapsam bilmiyorum.

1. 14 yıllık arkadaşlığımı böyle bitirdim çünkü her başını belaya soktuğunda bir şekilde totosunu toplamak bana kalıyordu. Bıktım ben de. iyi sabretmişim. Başkası asla yapmasın bunu.

30 ağustos 2022 14:10

2. Sağolun süslüler ben kendimi kötü hissediyorum böyle düşündüğüm için. Ama izahı olmayan şeyler yapıyor. Bir de kendisine zarar verecek sonunda. Bahsettiğim gündelik ilişki değil ama birkaç aydır 3 farklı kişiyle ilişkisi var. Birbirine çok zıt ve üst makamdaki insanlar bunlar. Bir şekilde açığa çıkarsa arkadaşım için twitterda tag bile açılabilir cidden özellikle bir tanesi çekip vurabilir, o potansiyele sahip. Ona da anlattım bunu, evet haklısın bitireceğim diyor ama bir yandan -kendisi söylemese de- akan para tatlı geliyor herhalde. Ben de kendisini çok severim, 12 yıllık arkadaşım. Ama inatla bu şekilde devam etmesi artık sinirimi bozuyor.

30 ağustos 2022 14:22

3. süslüm sizinki baya ciddi bir durummuş.Böyle bir durumda ben arkadaşlığımı keserdim.

Benim arkadaşım inanılmaz iyi bir kız ama sevgilisini aldatıp yine bir toxic ilişkiye başladı.Çocuğu daha tanımadan birlikte oldu, bilmem kaç erkeğin kaldığı öğrenci evinde kalmaya başladı ve bunların hepsini yaparken ailesine yalan söyledi sürekli. Ben arkadaşlığımı bitirmedim ama biraz soğudum. Özellikle ailesine sürekli yalan söylemesi beni inanılmaz itti.

Yapacak bir şeyiniz yok ya arkadaşlığınızı bitereceksiniz ki o kadar uzun arkadaşlıklarda zor ya da ilişkilerinden vs uzak durmaya, dinlememeye çalışacaksınız. zor valla süslü bilemedim.

30 ağustos 2022 16:05

4. Bülbül güle götürür diye bir söz vardı. 28 yaşındayım arkadaşlıklarımı şöyle bir gözden geçirince o kadar doğru geliyor ki bu söz. Bir süre sonra arkadaşına dönüşüyorsun,dönüşmesen bile sosyal çevre sizi birlikte göre göre yapılan şeyler sizinle de özdeşleştiriyor

30 ağustos 2022 17:52