üniversite okumanın yaşı var mıdır 25 yaşında mezun olmak geç mi?

selam süslüler. yaşım 21. liseden sonra okumadım, çalıştım. şimdi bunun pişmanlığını çekiyorum. 4 senelik fakulte kazansam 25 yaşında mezun olmak demek bu. sizce geç kalınmış mıdır?

1. Yok bence ülkemizde var. Amerika’da insanlar hayatlarını kurup okuyabiliyorlar. Ama benim hocam mesela 28 te girmişti yaşla ilgili Kıstası olan bir bir bölüme. Ve şuan çok başarılı .

26 şubat 2019 20:37

2. 27 yaşında mezun olucam... sonra bir bölüm daha okumak istiyorum. ortalama 75 yıl yaşayacak bir canlı türüyüz, sence 25 çok mu geç?

26 şubat 2019 20:37

3. geç deme sebebim 25 yaşında çalışıyor olman gerek diyor arkadaşlarım. ailemden 25 yaşında para almamalıymışım. okursam kyk mı almalıyım?

26 şubat 2019 20:40

4. bu arkadaşlar ne çok şeyler biliyor yaa... ne alaka şimdi yani saçma bir örnek olabilir ama annem işe 42 yaşında başladı. çalışmanın yaşı yoktur. ha tabi hiç zorlamaz demiyorum sizi ama kendinizi öyle bir geliştirirsiniz ki bu süreçte tercih sebebi olursunuz. emin olun bilgili+olgun kişileri işe alımda daha çok tercih ediyorlar. 22-23 yaşa "çoluk çocukla uğraşıyoruz" diyen patronlar gördüm...

26 şubat 2019 20:44

5. Yok canım istersen 50 ol o azim sen de olduktan sonra. Avrupa ve abd’de geç yaşta bitiriyorlar üniyi. Kaldı ki yaşın daha çok genç.

26 şubat 2019 21:00

6. Yooo hiç de değil. Gayet normal hatta. 25 yaşında başlayan arkadaşlarım vardı benim. Kararlıysan bırakma peşini. Geç, hiçten iyidir derdi bi hocam ♥

26 şubat 2019 21:24

7. 26 yasimda mezun oldum. hatta bolumde bir ablamiz vardi okula basladiginda 7 yasinda cocugu olan.uni.ogrencisi cocuklari olan ablalar vardi ustelik cift anadal yapiyordu bu insanlar. bu konuda gec diye bir sey yok, kendinize olan inancinizla ilgili tamamen.

27 şubat 2019 03:17

8. Bende aynı durumdayım.acaba sosyal açıdan sıkıntı olur mu? Genelde sınıf arkadaşlarımız küçük olacak

27 şubat 2019 05:05

9. süslü ben şu an 24 yaşındayım ve 3. sınıfım. ben de 25 yaşında mezun olacağım yani :) ben de zaman zaman keşke tam vaktinde mezun olabilseydim de kariyer-evlilik planları yapabilseydim diyorum ama tabii ki çok geç bir yaş değil. şu anki hayatınızın içinde ne istediginize baglı biraz da. ben mesela artık iş kurmak ve sevdigim adamla evlenmek istiyorum ama okul olunca işte, ertelemeleeeer... :/

27 şubat 2019 08:13

10. Ben de aynı durumdayım ve aynı sorular kafamda ama bir arkadaşımızın dediği gibi geç hiçten iyidir geç mi kalıyorum diye düşündüğümüz zamanda kaybettiğimiz vakite de acımayalım sonra

27 şubat 2019 13:20