üniversitede kendi bölümünüz ve döneminize özel whatsapp grubu kuruldu mu ve ne zaman girdiniz?

bu yıl üniversiteye başlayacağım. instagramda benim üniversite ve bölümüm için ayrı bir hesap varmış. bizim dönem için wp grubu açmışlar ve "katılmak isteyen dm" yazmışlar. bence şimdiden açmak biraz gereksiz. ama internette "üniversitenin ilk günü herkes birbiriyle arkadaş olmuştu meğer wp grubuna varmış, benim haberim yoktu."vs. gibi şeyler okudum. dışlanmış olmak da aşırı hevesli gözükmek de istemiyorum :d sizce mesaj atıp beni de eklemelerini isteyeyim mi? bu arada önemi var mı bilmiyorum ama yine de yazayım. çok köklü olmayan bir üniversitenin iyi/zor bir bölümünde okuyacağım. tevsiyeleri bekliyorum :)

1. Bizim her sınıfın kendi grubu var, bölüm olarak grup yok. Okulun 2.-3. Günü falan açılmıştı sınıf grubu. Katılabilirsiniz bu arada tanışmak için güzel bir şey sıkılırsanız çıkarsınız zaten basit

10 ağustos 2019 18:29

2. Anonim 1 gibi bir durum olurda burası sınıf grubu ona göre davranın isteyen ayrı grup açıp bu muhabbeti döndürsün gibi tavır alınca susuyorlar merak etmeyin. Bizde seks değil de boş muhabbet döndürmeye başlayanlar olmuştu, ayrı grup açtırdık

10 ağustos 2019 18:30

3. süslü yaşarda mısın :d

10 ağustos 2019 18:38

4. bizim ilk günden kuruldu. hatta hoca temsilci seçti ona dedi kur herkesi gruba al falan. tüm haberleşmeler duyurular vs oradan yapıldı 4 yıl boyunca. bu sene mezun olduk hala duruyor grup çıkan olmadı gerçi bizim grup tamamen kızlardan oluşan bir grup sınıfta erkek olmadığı için.

10 ağustos 2019 18:42

5. Dersler başlayınca kuruluyor . Sınıfta bir ders için not atma amacı ile hoca zorla kurdurmustu bize kimse kimseye not vermiyor diye. Sonra grup kuruldu herkes eklendi falan yine not atilmadi ahhsnd. Hukuk hocası en son hain ilan etti sınıfı. Bunlar zamanla olacak şeyler şimdiden öyle instagramda falan bosverin. Biliyorum heyecan var ama whatsapp için okulu beklemeniz lazım. Sürekli kavga gürültüye de hazır olun. Gruplarda cok oluyor hele ki bizde. Siyaset Bilimi bölümüyduk. Sınıf grubunu mini paramentoya cevirmişlerdi.

10 ağustos 2019 19:10

6. Şimdiden kimse ile tanışmanız gerekmiyor cidden. Okul başlayınca yavaş yavaş zaten tanisirsiniz. Kimse de kimse ile samimi olamıyor öyle. Anca yüz yüze .

10 ağustos 2019 19:12