ünlüler hakkında bildiğiniz en saçma olay ya da sır?

ünlüler hakkında bildiğiniz saçma sapan dedikodular var mı;d veya ünlü tanıdığı olan. ben başlıyorum tuba ünsal sürekli kazıklanacağını düşünüyormuş her seferinde hesabı detaylı kontrol edermiş 🤷‍♀️

1. süslü enty lawyer diye cok eski bir gossip sitesi var ben onun azili takipcisiyim bu yüzden yabanci ünlüler hakkinda az cok bir seyler biliyorum cogu ilginc olmasa da hemen yazayim ahha

mesela selena gomez böbrek naklinden sonra bile uyusturucu kullanmaya devam etmis

travis scottun bir tane side chick dedigimiz sevgilisi var neredeyse 10 yildir kizla görüsüyor ve kylienin bundan haberi var kiz yungsweetro diye geciyor

genc ünlülerin cogu paparazileri kendi cagirioyor hatta harry styles ile yönetmen sevgilisinin de yürümüs oldugu spesifik bir cadde var orada sadece magazin kameralari var hatta bir ilerisindeki cocuk parkina kameralarin girmeleri yasak

kendall jenner hakkinda kizlarla birlikte olduguna dair birden fazla kaynaktan tea var

4 şubat 2023 22:32

2. ss cok belli etmeseler de özellikle kim kourtney khloe asiri dindar yetistirilmis ölen babalari tarafindan. hatta bilen bilir cocuklari icin 1 baba kurallari var. adam öldükten sonra tabiri caizse sapittilar

sahsen kendall'i queer bir kadin olarak anlamiyordum basta niye saklaniyor diye ama dünya sadece amerikadan ibaret degil doguda isleri etkilenebilir diye dusunuyor bence

bir de kylie ilk stromi'ye hamile kaldigi zamanlarda inanilmaz hizli yasiyormus cocugu aldirmamasina kris ikna etmis biraz daha stabil bir hayati olsun diye travisle 1 2 aylik mi ne birliktelikleri vardi

4 şubat 2023 22:52

3. dedikodu sayılır mı bilmiyorum ama ben bebek'te bir bar tuvaletinde ünlü sayılan bir oyuncu ile tanışmıştım. sevgilisi kendisini engelledi diye benden aramak istemişti. ararken de sabah çocuğunu aldırdığını anlatmıştı inanılmaz umursamaz bir şekilde. çok üzmüştü beni nedense bu olay

5 şubat 2023 10:25

4. 1. Anonime ek olarak harry styles,timothee chalement closet ünlülerden.

2. Timothee zendaya'dan hiç hoşlanmıyor. Hatta onun 3 dk lik rolü var nasıl one çıkıyor diye bayağı söylenmiş.

3. Zendaya tom ilişkisi sahte. Zendayanin kız arkadaşı vardı en son. Uzun yıllardır.

5 şubat 2023 12:11

5. Son anonim Zendaya ile tom'un pr oldugunu ben su spiderman zamanlarinda duymustum ama bu sefer daha ciddiler diyorlardi. Kiz arkadasi kimdi peki biliyor musun? Twitter'da hunterla cok yakistiriyorlar ama ben pek bilemedim

5 şubat 2023 14:06

6. a4 closet ünlü ne demek süslü?

5 şubat 2023 15:14

7. A5 Gizli lgbtq+ demek, daha resmen açıklamamış demek.

5 şubat 2023 15:28