şarjlı diş fırçası kullananlar tavsiye eder mi?

kızlar değer mi gereksiz mi? oral b baktım ama bir sürü seçenek var neye göre alacağımı bilemedim.

1. ay yok son modeli 1500 tl zaten imkansız. En ucuzuna bakayım o zaman teşekkür ederim cevaplar için arka dişlerimi iyi fırçalayamıyorum belki işe yarar demiştim.

8 ekim 2020 17:34

2. şu hayatta kendime yaptığım en büyük iyiliklerden biri şarjlı diş fırçasıdır. oral b vitality modellerinden kullanıyorum, yani en ucuz modellerinden. kronikleşen bir diş taşı sorunum vardı, temizletiyordum yine oluşuyordu. şarjlıya geçtiğimden beri oluşmuyor. normal fırçayla arasında çok fark var. bence hiç tereddüt etmeden almalısın.

8 ekim 2020 17:40

3. Süslü ben oral b vitality d100 3d white olanını almıştım. Fırça başlıkları önemli değil sanırım zaten her tür fırça uyuyor. 115 TL'ye almıştım ben. Diş yüzeyini güzel temizliyor ama diş aralarında normal diş fırçası kadar iyi değil bence. Ve en pahalısı da olsa yuvarlak yapısından dolayı aynı şekilde olacağını düşünüyorum. diş ipi kullanınca sorun olmuyor. Almadan önce çok abartılı yorumlar görmüştüm ben hayat kalitem yükseldi şöyle mükemmel böyle gerekli diye, memnunum ama illa olması lazım denecek bir şey de değil.

8 ekim 2020 17:42

4. Anonim3 +1111111

8 ekim 2020 17:49

5. En ucuz modelini alma ben 8900 kullanıyorum annemde vitality var en düşük model olanı. ikisi kesinlikle aynı değil vitalitynin gücü çok daha az ve basınç uyarısı timerı farklı modları yok.

8 ekim 2020 18:14

6. Ben 6 yıl önce oral b den  70 tl ye almıştım. O zaman diş fırçaları 3-4 liraydı çok gibi geliyordu. İndirimde gördükçe de 30 tl ye falan yedek başlık alıyorum. Eşime de 4 yıl önce aldırdım onunki 120 tl ye falan alındı. Özellikle arka dişler için farkı hemen hissediyorsunuz ince olduğu için daha rahat fırçalanıyor. Düşününce çok karlı bir yatırım olmuş. Bizimkinin zamanlayıcısı ve titreşim Kontrolü var ama olmasa da olur. Şuan olsa 200-300 tl veririm ama 500 e de çıkmam sanırım.

8 ekim 2020 18:53

7. Al valla süslü. Bluetooth olmasına gerek yok. 2 kez açtım sadece, amaçsız geldi bana. 3 hafta önce eşimle aldık (link: https://www.hepsiburada.com/oral-b-smart-4900-1-1-sarjli-dis-fircasi-p-HBV00000GXB7Y?magaza=BakserDTM şu) paketten. İndirimde 400 civarına yakaladık.

Şarjı 14 güne kadar giden bir model seçsen yeterli bence. Yedek başlıklar zaten hemen hepsine uyumlu.

Neredeyse 1 ton rengi açıldı dişlerimin. Çok yalapşap fırçalıyormuşum meğer. 30 saniyelik periyotlarla uyarı verdiğinden, her yerin iyice fırçalandığından emin oluyorsun.

8 ekim 2020 19:47

8. a8 çok sağol süslüm ben de pembe olana bakıyordum süpersin. Bütün cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar

8 ekim 2020 20:36

9. Süslü ben tatlıyı çikokatayı çok tüketirim. düzenli fırçalamama rağmen dişlerim çürümeye çok müsait, biraz tükürüğün ph'ı ile ilgiliymiş bu durum. Çocukluğumdan beri iki üç yılda bir gider dolgu yaptırır veya kanal tedavisi olurdum. Üç yıldır oral b'nin en basit model şarjı fırçasını kullanıyorum. Geçen kontrole gittim yirmiliklerim çıkmıştı ne durumda çürümüş mü diye. Doktor gayet iyi çürük yok dedi ki çok arkadalar ve doğru düzgün ulaşamıyorum bile fırçalarken. Bence bu şarjlı fırçanın marifeti, ben çok çok memnunum zaten ilk günden beri. Herkese de tavsiye ediyorum, en azından düşük modelle bir başlayın çok fark görmedim derseniz çok para yatırmamış olursunuz.

8 ekim 2020 21:04

10. Süslü pilli alma da ne alırsan al. Ben buradakiler kadar über değil ama oral b pro790 mı ne kullanıyorum. Gayet memnunum. Geçen sene 199 a almıştım sanırım. Fiyatı da fena değil.

8 ekim 2020 21:04