şimdi de nike resmi alışverişe kapanmış?

ne yaşıyoruz biz?

1. Site mi çökmüş yoksa erişim engeli mi?

10 ağustos 2024 00:54

2. Gümrük vergilerinin fahiş artışı, yasaklar, katliamlar, intiharlar, akıl sağlığımızı nasıl koruyacağıx?

10 ağustos 2024 00:55

3. Gümrük vergisinin artışı sebebiyle durmuş satış sanıyorum

10 ağustos 2024 00:55

4. Vergiden satış durdurulduysa o zaman bu bütün yabancı markalar için geçerli değil mi?onlar da kapatır gider. Alllah allah noluyo yaa.vergiden değil bence ya da bilemedim.dur bakalım anlaşılır

10 ağustos 2024 00:57

5. Ss çok haklısın. Akıl sağlığı mı kaldı.Aklıma bi karikatür geldi.

Adamın birine akıl sağlığınızı nasıl koruyorsunuz diye soruyorlar. Adam da yok ki diye şeklinde cevap veriyor. Ben de sana "yok ki" diyorum.

10 ağustos 2024 01:00

6. Nike sitesinden alınan ürünler yurt dışından geldiği için erişime kapandı, 30 Euro sınırından dolayı sitede satılabilecek tek ürün çoraptı zaten, şirket yönetimi de demek ki komple erişimi kapatmayı uygun görmüş

10 ağustos 2024 01:03

7. Yakında kendimize çarık yapıcaz heralde

10 ağustos 2024 01:04

8. Teşekkürler ak partisi

10 ağustos 2024 01:10

9. Ben aslında marka çekilmelerini bazen olumlu buluyorum.çünkü giden markanın yerine yerli girişimciler için muadil bir marka yaratma fırsatı doğduğunu düşünüyorum.ülkemizde çok fazla yabancı marka var.bu ortamda yeni yerli markaların çıkması piyasada yer edinmesi çok güç.kendi markamız olursa paramız yine kendi ülkemizde kalır.dışarıya gitmez.bir de belki bu yabancı markalar ürünlerin türkiyede üretme yolunu seçebilir.bu kalite farkı anlamına gelse bile fabrika kurup istihdam sağlaması ve ülke ekonomisine katkıda bulunması aslında olumlu olabilir.

10 ağustos 2024 01:11

10. a1 bunu akıl sağlımız, özgürlüğümüzü kısıtlamadan da yapmak mümkün. hapssolduk resmen dünyayla bağlantımız yok. kılı kırık bike sweat için de açıklama okumak istemiyorum artık.

10 ağustos 2024 01:13