1 aylık sevgiliye hediye olarak ne alınır?

o bana 2 şey aldı. ben de ona kucuk bir sey almak istiyorum ama ne alsam bilemedim. erkeklere alinacak tatli, kucuk, anlamli hicbir sey yok sanki.

1. kupa al

5 ocak 2024 19:12

2. Atkı ör

5 ocak 2024 19:12

3. Ben parfum almistim.koku cok hosuma gitmisti sevgilim de böyle koksun diye kcck

5 ocak 2024 19:14

4. atkıyı kocama örmem süslüler djdj kupa da çok arkadasimsi. arac kokusu filan dusunuyoeum. ya da bildiginiz hir arac aksesuari var mj?

5 ocak 2024 19:16

5. 1 aylık sevgiliye atkı mı örülür valla haklısın süslü ben kocama örüyorum şu anda onda bile zor iş. Ben kupa almıştım 1 aylıkken. ama iş yerinde ziyaret etmiştim, Su bardağı gibi bir şeyde çay içtiğini gördüm. Kendisine özel bir bardak olsun diye almıştım. Bildiğim araç aksesuarı yok, o da güzel bir fikir yalnız.

5 ocak 2024 19:30

6. tasarım kupalar var daha şık duran onlar olabilir ya da mesleğiyle alakalı bir şey şık bir defter dolma kalem veya kullanıyorsa bileklik, kravat, kol düğmesi olabilir. araba kokusu sakın alma ne alaka banyosuna sabun almak mutfağına sünger almak gibi bir şey bu bence. parfüm de çok riskli hiç o toplara girme kokuyu beğenmeyince elde kalıyor. yaşlar küçükse bere de olur atkı örme ama satın alabilirsin

5 ocak 2024 19:36

7. Aşkom sigara içiyorsa aşırı şık çakmaklar var öyle bir şey alabilirsin

5 ocak 2024 20:18

8. a9 araba kokusu bitmisti ve yenisini alacagini soylemisti. aklima baska bir sey gelmedi. hem az taniyorum hem de kucuk bir sey alicam yani o da bana kucuk seyler aldi. duzgun bir hoodie 1000 liradan asagi bulamam. ben soyle 300 civari kucuk bir hediye dusunuyorum.

5 ocak 2024 21:10

9. ben kaktüs ve kitap almıştım 1 aylık sevgiliye max bu kadarlık hediye alınır ama araba kokusu da aşırı kıroymuş ss. ilk aydan ihtiyaca yonelik hediye almaya baslarsan birinci seneyi doldurmadan ihtiyaci var diye çorap, yün içlik, ne bileyim kış lastiği falan almaya başlarsın :d

5 ocak 2024 22:06

10. Atelier rebuldan kolonya al şık olur