100 tane fındık yemeye çalışıyorum kusucam artık?

anca 20 tanr yiyebildim. devamını bitirmek için zorluyorum. boyum 160 kilom 46.8 . ramazandan önce 45 tim kendimi cok zorladım 48 buçuğa çıktım. şimdi ramazanda yine vermişim canım hiç bir şey yemek istemiyor artık bıktım ağlıcam ya. bende güzelce lop lop et olmak istiyorum. doktora gittim ilaç bile vermedi. eczaneden hap aldım artık onu dahi içesim gelmiyor. iştah açıcı yemek hesapları mı takip etsem bana yol gösterin lütfen ya

1. Kızlar lütfen kırmadan tavsiye verin kilo benim yıllardır en hassas noktam

15 mayıs 2020 01:31

2. 100 tane findik ne suslu yenmez zaten. yillarin oburuyum ben bile yiyemem 20den fazla. Zorlama kendini.

Kardesim de sizin gibi. yavas yavas porsiyonlarini arttirip midesi genisleyince bal gibi aldi kilolari. Yormayin kendinizi, yavas yavas tabaklari buyutun sagliksiz seylere kuruyemise abanmadan.

Ben de yiyip kilo alamayangillerdendim, 25ten sonra yavastan yanlarim yag baglamaya basladi. Kafanizi takip uzmeyin, boy kilo oraniniz oyle cok korkunclu degil cunku.

15 mayıs 2020 01:37

3. Gece yatmadan önce süt cici bebe bal yer fıstığı ezmesi yeyip kilo alındığını söylüyorlardı... Süslüm 100 fındık yemek için zorlama bu kadar kendini. Mutfağa gir güzel güzel tarifler dene pizzalar falan yap göze güzel gelen. bilemiyorum yanlış bir öneri vermek de istemiyorum

15 mayıs 2020 01:37

4. Bide fındıkların arasında çürük çıkıyo iyice mide kalmadıdhdjs bazen aynaya bakıp ağlıyorum ya çok üzülüyorum. Cici bebeyi denedim ama o göbek yapıyor bıraktım . Muz ve torku saralleyle kilo almıştım ondan da usandım. Hızlı kilo alıp hızlı veriyorum bu kilo yüzünden iyice psikolojim bozuldu. Sanırım yine cici bebe alıcam hepsinden azar azar yemek daha mantıklı

15 mayıs 2020 01:43

5. sincap mısınız siz 100 fındık ne :( sağlıksız da olsa almak istiyorum diyorsanız en kolay yolu fast food ve abur cubur yani ama yapmayın bunu kendinize. bol bol sağlıklı yağlar tüketin. bir de iğrenir misiniz bilmem (ben şu an iğreniyorum) ama küçükken büyük bir hastalık geçirip aşırı zayıf kalmıştım. anneannem yumurtanın sarısını şekerle iyice çırpıp yedirirdi her gün bir tane. köy yumurtasıydı ama paketli olanlarla asla yapmazlardı. şu an oldukça tombiğim...

15 mayıs 2020 01:46

6. süslü bence de en sağlıklısı porsiyon büyüterek kilo almak. zaten hemen bir günde de kilo alamazsın ki aldığını geri verirsin. porsiyonları arttırırsan yavaş yavaş aldığını göreceksin. ayrıca balık yağı iştah açıyor ben bir dönem içmiştim iştahımı açmıştı. tabii doktora eczacıya danışmakta fayda var.

15 mayıs 2020 01:47

7. karnın hiç acıkmıyo mu süslü. en sevdiğin yemek ne mesela. ben karnım acıkmaya başlayınca cheat day ya da mukbank videoları izliyorum yabancı kanalların. makarnayı aşırı seviyorum mesela özellikle makarnalı videoları izleyip açlığıma açlık katıp daha vahşice yiyebiliyorum asdfghjhgfds sen de denesen bu tarz bişeyler belki yardımcı olur.

15 mayıs 2020 01:48

8. Süslü çıldırdın mı her şeyin fazlası zarar nasıl 100 tane yiyerek kilo alacaksın ki? bir diyetisyene git işin uzmanı onlar sen neden böyle bir şeye kalkıştın :/

15 mayıs 2020 01:48

9. Süslücüm boyuna göre kilon çokta az değil yani. 48-49 olsan mesela yeter. Bana zayıf gelmedin ama belki kilolu seviyorsundur kendini daha çok yakıştırıyor olabilirsin. Ekmek ye her gece. Ekmek arası patates kızartması ya da domates peynir. Ben sırf ekmeği keserek 6 kilo verdim. Bide dışarıdan hamburger falan yediğim zaman çok kilo alıyorum. Bal pekmez tahin bebe bisküvisi falan tavsiye ederim.

15 mayıs 2020 01:49

10. ay duyan da 30 kilo zanneder, derde bak. inşallah 80 kilo olursun ağlama süslüm :(((((( çok zayıfsın ölcen :(((((((

15 mayıs 2020 01:57