16 yaş cinsellik                  ?

sizce seks için erken bir yaş mı süslüler?

1. nolursun troll ol erken de ne demek kimse çıkıp da geç kalmışsın demez herhalde değil mi sence?

11 ekim 2017 16:07

2. Arkadaşlar birincisi troll değilim, ikincisi 16 yaşındayım yazmıyor yukarıda?

Bir sakin olun.

Sadece sordum

11 ekim 2017 16:08

3. Çok erken bir yaş

11 ekim 2017 16:14

4. kaç yaşındasınız?kuzeniniz için mi sordunuz yoksa?

11 ekim 2017 16:16

5. 16 yaşında yaşamış biri olarak söylüyorum, erken.çünkü bazı şeylerin zamanı varmış. keşke sevdiğim kişiyle el ele tutuşunca bile kalbimin kıpır kıpır ettiği zamanları daha iyi değerlendirseydim diyorum. ben çok travmatik sayılabilecek bir şekilde yaşadım bunu ve ayrıca o yaş grubundaki erkekler çok acımasız oluyor. bence biraz daha nasıl desem çocuk zamanların keyfi çıkarılmalı. dönebilsem öyle yapardım. tabi ki kişiden kişiye değişir bu ama bunlar gerçek.

11 ekim 2017 16:22

6. İlk defa ilişkiye 16 yaşında girdim şu an 20 yaşındayım sevgilimle birlikteyiz hala.bence bu olgunluğa karakter karşıdaki kişiye göre değişir ergen erkekler çok korkunç gerçekten:/ kendini yeterinde olgun hissediyorsan ve karşındaki kişiye güveniyor onu sevdiğini ilerde pişman olmayacağını düşünüyorsan yap. Bir de bunun sorumlulukları var unutma düşün taşın öyle karar ver hayatımda pek bişey değişmedi benim yine olsa yine yapardım

Ne kadar doğru sana kalmış

11 ekim 2017 17:14

7. Vurdurmak mı? Siz köpek çeken anonim misiniz?

11 ekim 2017 17:33

8. kimi vurdurmak demiş kimi allah akıl versin demiş. kadın kadının kurdu işte. en büyük kötülüğü biz kendimize yapıyoruz. başkalarına ihtiyaç yok cidden. soruna gelecek olursak bak ben 22 yaşındayım ve daha yeni yeni kendimi hazır hissetmeye başladım. yani artıları ve eksileri düşündüğümde pişman olmayacağımdan emin gibiyim ama eğer 16 yaşında seks yapsaydım ruh durumum nasıl olurdu bilmiyorum. çünkü zaten kendini tanıma dönemindesin. olurda kötü bir tecrübe olursa psikolojik olarak zedelenme ihtimali çok yüksek. ben erken olduğu düşüncesindeyim ama kendim için söylüyorum. gelgelelim bu benim hayatım. ben böyle düşünüyorum. sen kendini hazır hissediyorsan üzgünüm ama bu konuda başkaları bir şey diyemez. yani küçük bir yaş mı değil mi diye düşünmektense sonuçlarını düşünmek daha sağlıklı.

11 ekim 2017 19:01

9. bilmeyenler için söyleyeyim, 16 yaş reşit değildir. 16 yaşındaysanız çocuksunuz. yani bunu sormak 8 yaşındayım sevişebilir miyim demekle aynı şey, halkın onayıyla ilgisi yok, çocukları istismara açık hale gelmeye teşvik etmeyin lütfen.

11 ekim 2017 20:09

10. Arkadaşlar ilk önce içinizdeki kötülükler içih hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Vurdurmak kelimesini kullanan insanlarla birlikteyiz. İkinci olarak, 16 yaşında değilim. 22 yaşındayım. Tepkinizi ölçmek istedim, cevabınızı merak ettim. Beklenen cevapları aldım. Başka söze gerek yok.

Gerçekten cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim, iyi geceler

11 ekim 2017 20:10