18 yaşındaki kız nude foto abisi karışık olaylar ?
kızlar merhaba benim çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var aramız çok iyidir derdi derdimdir benimle bir sıkıntısını paylaştı ama çözüm bulamadım sizden yardım istiyorum lütfen ufacıkta olsa fikri olan varsa yazsın her düşünceye açığım.
arkadaşım ali diyelim kız kardeşi ise elif olsun. elif 18 yaşında genç ve güzel bir kızcağız ali de şehir dışında okuyan abisi. bundan 2-3 sene evvel elif uzaktan akrabaları olan bir çocukla konuşuyor nude foto falan atıyor sonra ayrılıyorlar çocuk tehdit vs ediyor iş ailele kadar gidiyor ali çok sinirleniyor çocuğu yakalasa öldürecek. neyse zor zamanlar geçiriyorlar ali kardeşine sahip çıkıyor. bu konu köşede dursun.
1-2 ay evvel elif abisine sevgilisi olduğunu söylüyor ali de olabilir kendine dikkat falan diyor.
2-3 gün önce ali eve geliyor elif dayısında kalıyor bubarada pc’ye bakınırken kızın yine fotoğraf ve videolarını görüyor yine nude bu kez deliriyor. kıza henüz bir şey dememiş benden yardım istedi belki biraz sert çık durumu anlat bak üzme bizi de falan dedim ama kız naif bir kız bu kez yediremeyip intihar etmesinden korkuyoruz.
aile son durumu bilmiyor ve ali işin içinden çıkamıyor psikolog fikri aklımda ama ondan öven ne yapabiliriz fikri olan var mı kızlar ?
internet çağındayız ifşa kültürü çok fazla cidden korkuyorum.