19 yasindayim erkek arkadasimla kalicam ama bunu acik acik babama soyliyemicegim icin kiz arkadasimda kalicam diyorum sorun etmiyor boyle ?

ama yalan atincada kendimi kotu hissediyorum. ama erkek arkadasimlada kalicam diyemem babama sonucta aram bozulur boyle bisey soylesem yani ailem geri kafali degil rahat bir aile aslinda ama erkek arkadasla kalma gibi bi durumu acik acik soylememi hos karsilamaz babam, annem biliyor. bu durumda olsaniz siz napardiniz:( yalan atmak gercekten hosuma hic gitmiyo ama mecburumda

1. sana tek önerim türkçe öğrenmeye çalış, özellikle de/da yazımı. lütfen.

29 şubat 2020 19:02

2. ben 22 yaşındayım hala erkek arkadaşımla kalacağım zaman babama kız arkadaşıma gittiğimi söylüyorum, annem biliyor elbette. bu normal bir durum abartmayın fazla

29 şubat 2020 19:04

3. Ayför nörde :)

29 şubat 2020 19:05

4. sizin ben türkçe öğretmeninizi seveyim.

29 şubat 2020 19:17

5. A7 özellikle sen üreme

29 şubat 2020 20:00

6. A7 yurtdışında hokkabazlık dersleri de mi aldın aşırı eğlendirdin çünkü şuannn

29 şubat 2020 20:04

7. A7 nin dramı ajsjsjsjs

29 şubat 2020 20:23

8. Aynı cümleyi milyon kere çevirip çevirip yazmışsınız içime fenalık geldi. Ayrıca yalan atmak ne? Sana herhangi bir önerim yok. Yalan söylemek istemiyorsan erkek arkadaşında kalma. Kalacaksan da yalana mecbursun.

29 şubat 2020 21:48

9. Bacım sorumluluk alacak yapıda değilsen gitme lütfen. Sonra karşı koltuktan ağzıma boşaldı, adetime 15 gün var ama daha olamadım hamile miyim diye akışı felç ediyosunuz.

29 şubat 2020 22:19

10. ya kızım ne gerek var cidden bak otur evinde ders çalış %99.6 zararlı çıkacaksın bu olaydan öyle muhafazakr dindar bir insan da değilim 24 yaşında benzer süreçlerden geçtim mühendisim

29 şubat 2020 22:52