2 nisan boykotuna hazir misiniz? yarin tek bir cop bile almiyoruz ve hicbir yere ugramiyoruz?

ihtiyaciniz varsa temel gida alisverisinizi bugunden yapin. minik bir hatirlatma.

tarih
    oy (güzelinden)

1. Degilim ya.niye bayram tatilinde yapıyorlar ki bunu yarın tüm carsı dolu olacak mesela :/

1 nisan 15:11

2. Cimer'e şikayet ettim

Link

1 nisan 15:13

3. bunu haftanın bir günü olarak sürekliliğe dökerek uygulamayı düşünenler vardı. devamlı yapılması daha faydalı olur bence

1 nisan 15:14

4. Neye hazır olacağız ya savaşa mı gidiyoruz? İyice Saçmaladınız artık Bugünden alıp yarın almamanın ne gibi bir mantıklı açıklaması olabilir. boykotun da bokunu çıkardınız. birilerinin elinde top gibi oynatılıyorsunuz daha bunun bile farkında değilsiniz ama bu halde millete akıl vermeye kalkıyorsunuz .

1 nisan 15:17

5. Ananı da şikayet et a2

Boykot ık mık ediyorlardı, konserler gösteriler iptal edilmeye başladı ahsjdj boykot gün geçtikçe büyüyor ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz.

1 nisan 15:24

6. a2 çok korktum tüm boykot girdilerimi siliyorum şimdi ahahhsfjfkfllf

1 nisan 15:34

7. yarın büyük alışveriş günüm desene

1 nisan 15:40

8. A2 tck'daki hangi suca karsilik geliyor bu? Cumhurbaskanimizin cani oyle istiyor sucu mu?

Kimin elinde top oluyormusuz? Her demokratik ulkede boyle eylemler boykotlar yapilir. İyice alistiniz hayvan gibi yasamaya. Yeminiz suyunuz olsun boynunuzda tasma olsa da olur. İnadiniza insan gibi yasamak icin hukuk devleti olmak icin cabalayacagiz.

1 nisan 15:40

9. bir gün bile bir şey alamadan duramayan tüketim delileri rahatsız olmuş. kudurun. aylarca devam edecek boykot. bir günlük hiçbir şey almamanın da etkilerini bilmeyecek kadar cahil boklarsınız. akp bitti bir de sizinle uğraşıyoruz.

1 nisan 15:41

10. boykotunuza sokayım