24 yasinda yeni universiteye baslamak icin gec mi kaldim?

merhaba susluler. suan 22 yasindayim okulumun bitmesine 2 sene var. ama icimde hep ingilizce ogretmeni olmak vardi. 24 yasinda ogretmenlik okumaya baslasam cok mu gec kalmis olurum sizce hayata? cevremdeki herkes mezun olup parasini kazanmaya baslamis olacak ogrencilik zor mu olur sizce?

1. Süslü kesinlikle geç değil hiçbir şey için üstelik çokta gençsin. O içinde kalan ukte 10 sene sonra da kalacak, ayrıca hayata geç kalma gibi bir durum yok çoğu adam bile 30unda işe giriyor herkesin zaman dilimi farklı hayatta. Sevmediğin bir işi yapmaktansa fazladan okumak sana hiçbir şey kaybettirmeyeceği gibi daha mutlu olacaksın

6 eylül 2021 17:53

2. 40 yaşımda örgün eğitim öğrencisiyim. ders çalışıyorum, sınavlara giriyorum, okula derslere katılmaya da gideceğim bu yıl. bence normal bir şey.

6 eylül 2021 17:57

3. Akademisyenim. 70'lik hatta 80'lik afla gelen öğrencilerimiz var. Hiçbir şekilde geç değil sizin yaşınız. Tam tersine çok daha bilinçli bir şekilde okursunuz ve asla hiçbir şeye geç kalmazsınız merak etmeyin. Ayrıca iki üniversite mezunu (sanırım siz de öyle olacaksınız) olmak oldukça ön açıcı bir durum. Asla tereddüt etmeyin. Önünüzde oldukça uzun bir hayat var ve hayatınızın geri kalanında sevdiğiniz işi yapacak olmanız çok büyük bir ayrıcalık. Kendinizi bundan mahrum etmeyin.

6 eylül 2021 18:08

4. Her gün bu tarz bir soru mutlaka soruyor ve herkes okumanın yaşı olmadıgını her seferinde anlatıyor zaten. Kalmadın süslü kalmadın

6 eylül 2021 20:34

5. Tesekkur ederim cevaplariniz icin 💜 mutercim tercumanlik okuyorum suan ama ingilizceden farkli bir dil.

Anonim 5 biktiysaniz cevap vermeyebilirsiniz. Soru-cevap fikir alisverisinde bulunmamiz icin var.

6 eylül 2021 23:04