25 mm saç maşası aldım ama 19 mm ile değişsem mi acaba?

25 mmlik maşa aldım. aldıktan sonra hemen denedim ama dalgalar aşırı gevşek ve kalın gibi geldi bana. daha önce arkadaşımın 19 mmsini özel günler için kullanmıştım. başta maşa görüntüsü oluyor ama sonra kendini salıyor. acaba 25 mmyi ben mi beceremedim yoksa ömrü kısa mı? bir de vatan değişim yapar mı? alalı 10 saat bile olmadı. saçlarım omuzda kalın gür

1. saçınız kısa değil mi 25mm için

18 temmuz 2021 02:18

2. değiştir bence süslü 19 mm daha çok işe yarıyor, normal yapıp dalgaları elinle açtırdığında doğal dalgalar elde edebiliyorsun. ayrıca daha kıvırcık bir görünüm istersende çok ince ince yapıp afro gibi bir görünüm yapmak mümkün oluyor.

18 temmuz 2021 02:29

3. Teşekkür ederim süslüler. Baya denedim 25 mm ile olacak iş değil. Değişirler mi sizce?

18 temmuz 2021 02:30

4. Bencede değiştir saclarım benim de seninki gibi 19 mm yapıyorum çok seviyorum ince telli saçlarım ilk defa maşa tutuyor.

18 temmuz 2021 02:46

5. süslü 25 mm maşa aslında ideal ama maşa cinsine göre de değişiyor. benim eski babyliss maşam da 25 mm idi. gelişigüzel saçı sarardım ama sarardı, saçı dört parçaya ayırır kapkalın tutamı bile sarardı düşün. ilk sardığıda düğün maşası gibi olurdu, aşırı lule lule bir görünüm ama sonra düşerdi.

maşam bozulunca yine 25 mm yine babyliss almak istedim ama piyasada satılanlardan değil de kuaförlerin kullandığı pro titanium tourmaline modelini aldım. aynen dediğin gibi çok gevşek bukleler yapıyor, her zaman istediğim o doğal bukleleri ilk sardığın anda yapıyor ama sıkıntı orada zaten, benim ince telli saçımda o bukle yarım saat durmuyor :/ bir de özenle sarma istiyor, asla kalın tutamı sarmıyor. en fazla 2 parmak kalınlıkta tutam olacak daha üstünü sarmıyor.

18 temmuz 2021 04:41