28 yaşında bir kere date’e bile çıkmamış?

muhafazakar olmayan, alkol vs kullanan asosyal de olmayan bir kız hakkında ne düşünürsünüz

1. Dikkat çekici olmadığını, vücudunda çözmesi gereken problemler olduğunu, bakımlı görünmediğini düşünürüm ya da kriterleri yüksektir diye düşünürüm.

29 ağustos 2022 22:23

2. Bu bendim bi ara, emin ol bi şey oluyor ve herkes çevrende bitmeye başlıyor. Düşüncemi değil ama tavsiyemi söyleyeyeyim lütfen ilk bulduğun ile evlenme...

29 ağustos 2022 22:32

3. Hoşlanacağı birisi karşısına çıkmamış diye düşünürüm. Birkaç yaş küçüğü benim çünkü oradan biliyorum :))

29 ağustos 2022 22:43

4. Date'e çıkmak zorunlu değil, bunu bildiğini düşünürüm

29 ağustos 2022 23:09

5. Aaa sen bensin ben cekingenimdir yalnız

29 ağustos 2022 23:11

6. Sevgili arayışında olmadığını düşünürüm sadece. Hayatında bir sevgilinin eksikliğini hissetmiyordur belki

29 ağustos 2022 23:14

7. Karşılıklı begendigi kimse olmamıştır derim. Başka bise düşünmem.

29 ağustos 2022 23:19

8. Geçmişteki bazı travmaları veya psikolojik problemleri yüzünden flört, ilişki gibi durumlardan kaçındığını düşünürum.

30 ağustos 2022 00:13

9. Ülkedeki cinsel açlığa bakarsanız hiçbir kızın boş kalmayacağını bilirsiniz süslüler :D. Soruya gelirsek ya kriterleri yüksek derim ya da travmatik bir durumdan dolayı bu çekingen diye düşünürüm.

30 ağustos 2022 00:23

10. çekingen olduğunu ve bağnaz bir aileden geldiğini, bu nedenle ilişkilerde beceriksiz olduğunu düşünürüm.

flört de mi etmediniz? biriyle birlikte bir yürüyüş de mi yapmadınız?

daha çok gençsiniz. biriyle çıkarsanız sakın ilk flörtünüze takılıp kalmayın. hayatı tecrübe etmeden ilk görüştüğünüz erkeğin doğru erkek olduğuna karar vermeyin.

30 ağustos 2022 01:20