32 mm maşa önerileri ?

32 mm çapında kalın saç maşası arıyorum süslüler, bütçem en fazla 100-150 tl maalesef. babylissler zaten çok pahalı ama başka marka kullanıp memnun kaldıgınız maşalar var mı?

1. Arzum a bakabilirsin uygun fiyatlı ve işimi görüyor bendeki o kadar kalın değil ama

9 mart 2019 04:48

2. Migros indiriminden (link: https://www.migros.com.tr/remington-ci6325-sac-masasi-p-2549e26 bu maşayı) aldım geçen gün. Denedim ve çok beğendim zaten remington almayı düşünüyordum şansıma indirimli denk geldi. ama 25 mm, 32 mm değil süslü malesef. Ben de bir ara araştırmıştım iki maşayı da denedim başka bir yerde. Ama 32 mm çok çabuk bozuluyor, 25 mm zaten bozulunca açılıyor 32 mm nin ilk yapıldığı andaki gibi oluyor. O yüzden bence 25 mm al derim, yine sen bilirsin ama.

9 mart 2019 05:15

3. anonim 2, fazlaca gür ve kabarık saçım oldugundan dolayı 32 mm istiyodum, ince maşalarla ince tutamlar almak zorunda kalıyorum ve haliyle 40 dakikadan aşağı bitmiyor saçımın hepsini maşalamam :( ki at kuyruğu yapıp uçlarını maşaladığım halde 5-10 dakkada halledemiyorum maşamın inceligi yüzünden. bendeki maşa sinbonun klasik şu kırmızı saplı maşası ama kaç mm oldugunu bilmiyorum o yüzden 25 mm ne kadar kalın olur, iri bukleler elde etmemi saglar bilemedim ama teşekkür ederim önerin için. anonim 1, çok teşekkürler arzuma bakacagım :)

9 mart 2019 05:59

4. Süslüm benim de fazlaca gür ve kalın saçlarım ve düz. O yüzden maşa tutmuyor pek. ve yapmak aşırı uzun sürüyor. fazla ince tutamlar almama gerek kalmadı, daha önce daha ince maşalarım vardı onlarda öyle oluyordu. Ama yine sen bir magazada denet derim.

9 mart 2019 06:03

5. Ve kırık fön gibi dalgalar oluyor yani iri bence. Yazmayı unutmuşum.

9 mart 2019 06:04

6. internetten bakıp karşılaştırdım biraz da, sanırım bendeki maşa 19 mm falan süslüm. dediğin gibi 25 mm tam kararında olacak gibi irilik bakımından. yine de mağazaya gidip bir denettireyim cidden, çok teşekkür ederim yardımın için <3

9 mart 2019 06:12

7. Rica ederim süslü :)) <3

9 mart 2019 06:17

8. Benim saçım da kalın ve gür süslü, bence 25 mm bayağı yeterli daha kalın olsa kullanışlı olmaz gibi geliyor bana. Ben de iri dalga seviyorum yapması kolay oluyor. Bendeki fakir juliet üç yıldır falan kullanıyorum çok memnunum.

9 mart 2019 11:08

9. Saçın uzunsa at kuyruğu yapıp uçlarını maşalayabilirsin, hem kolay oluyor hem doğal duruyor.

9 mart 2019 11:10

10. anonim 4, orta uzunlukta süslü ama yukarıda da bahsetmiştim, at kuyrugu yapıp uçlarını maşalamam bile ince maşayla çok vakit alıyor, teşekkürler yine de

önerilere uyup 25 mm almaya karar verdim herkese çok teşekkürler

9 mart 2019 21:07