7 yıllık sevgilimin aldattığını öğrendim?

bununla nasıl başa çıkıcam. 2 ay önce ayrıldık. bayadır problemlerimiz vardı çözemiyoruk daha doğrusu o bana hep soğuktu. bugün öğrendimki 3 aydır başkası varmış. bense hala onun dönmesini bekliyordum. nefes alamıyorum sanki

1. Acıması doğal olarak normal canım benim ama emin ol daha köyü acılar var diyerek avutuyorum ben hep kendimi.Daha kötüsünü yaşadın,yaşayabilirsin sen güçlüsün belli etme tarzında kendime tekrarlıyorum..bakmışım o yalana kendimş bile inandırmışım..uyuşuyosun sonrasında..burdan da kamu spotu geçeyim..aldatan erkekler.....soyunuz kurusun

1 temmuz 2019 17:20

2. süslüm daha bir ay bile olmadı ben de öğreneli. Hayatımda yaşadığım en kötü şeydi sanırım, ilk başlarda nefes alamıcaksın, uyuyamıcaksın, gözlerin şişicek ağlamaktan. Ama emin ol zamanla geçiyor. Aklıma geldiğinde hala kötü hissediyorum, inanamıyorum olanlara ama en azından daha az aklıma geliyor. Bu süreçte insanlarla konuşmaya anlatmaya çalışın, yürüyüş yapın, dışarı çıkın. Evde olursanız daha da kötü olur. Birde siz zaten ayrılmışsınız, en zor kısmını atlatmışsınız. Bizim aramız çok iyiydi öğrendiğimde, en çok canımı acıtan bir daha hiçbi şeyin eskisi gibi olamayacağını bilmekti.

1 temmuz 2019 17:28

3. Ben onun geri döneceğini sanıyordum ama çoktan başkasını bulmuş. İlk sevgilimdi son aşkımsın diyordu nasıl bu hale geldik bilmiyorum. Şuan birlikte olduğu kızla tanışalı baya olmuş.

1 temmuz 2019 17:35

4. ben de 5 senelik sevgilim ve aynı zamanda nişanlımdan ayrıldıktan sonra beni sürekli aldattığını öğrenmiştim. geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor süslücüm. 2.5 sene oldu ayrılalı. şu an diyorum ki nasıl onunla 5 senemi geçir mişim kendime inanamıyorum.. bir süre nefes falan alamayacaksınız, ondan başka kimseyle olmayacakmış gibi hissedeceksiniz ama geçecek. bu süre 1.5 sene sürebilir :))) benim o kadar sürdü ve 1 senedir aklıma bile gelmiyor. sektirsin gitsin aldatan süslücüm sakın hesap bile sormayın. gün gelecek devran da dönecek buna emin olun ama sakın barışmayın sakın.

1 temmuz 2019 17:40

5. geçirmişim*

1 temmuz 2019 17:40

6. Uzak ilişkiydi memurdu. Atanınca oradan birini bulmuş hemen kaç yıllık sevgilim. bana ben mutluyum yazma bana dedi engelledi ya 7 yıldan sonra. Hep bu kadar kötü biri miydi ben mi göremedim. Bide normal bişey yapmış gibi zaten seninle olmuyordu bayadır aramız kötüydü dedi.

1 temmuz 2019 17:47

7. süslü geri dönecek. kanun gibi bir şey bu.. ama siz onu beklemeyin ve döndüğünde asla kabul etmeyin asla.

1 temmuz 2019 17:49

8. Toplanıp şu erkekleri yaksak mı ya???

1 temmuz 2019 17:55

9. Geri dönüceğini sanmam bu saatten sonra onunla evlenir büyük ihtimalle onu sevdiğini söyledi bana. Zaten dönse ne hayır gelicek

1 temmuz 2019 17:58

10. Benden sonra (sonra olmayadabilir orası hala şüpheli) kardeşim dediği yakın kız arkadaşıyla birlikte olan eski sevgilim 6 ay geçmeden bana yazmıştı. Üstelik hala kızla birlikteydi. Şerefsizlik bunların kanında var, işlerin kötü gittiği ilk anda seni yoklayacak. Düşme bu tuzağa.

1 temmuz 2019 18:23