70a beden memesi olup da memnun olanlar var mı aranızda yoksa estetik yaptırmayı mı düşünüyorsunuz?

benim tahta gibi desem yeridir. 20 yaşındayım bu arada. erenliğimden beri 70a bedendeyim. ben açıkçası memnunum, ilerde sarkma derdi de olmaz, ve bence daha estetik duruyor büyük memeye göre. ama genelde küçük memeli kadınlar estetik yaptırmak istiyor. benim gibi küçük memelilerin fikrini almak istedim snennxrjkdme

1. "Bence daha estetik duruyor buyuk memeye gore"

HAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAH patladimm ya. Gercekten ozguvenli olsan buyuk memeyi gommeye calismazdin. Ayrica niye kiyaslamaya giriyorsun ki begeniyorsan :dddd

27 ağustos 2021 01:50

2. Benimki az bir farkla 75 b süslü ama 70 a da olsa şikayet etmem. Kilo vermeden önce 85 c- d falandı. Küçük olsa derdim hep. Kıyafet yakışmaz, sarkık durur, sütyen bulamazdım. Sorunlarım bitti sonunda :)

27 ağustos 2021 01:54

3. A3 kendi fikrim asko bence daha estetik oldu mu ok? Kücük memelilere sordum soruyu fark ettiysen

27 ağustos 2021 01:54

4. A2 bazıları memeden kilo alıp veriyorlar ondan olabilir ya. Kilo alınca memesi büyüyenler verince küçülenlerde oluyor

27 ağustos 2021 01:58

5. Benim a değil ama sen brğeniyorsan başkalarının fikrini ne yapacaksın. Erkekler çoğunlukla büyük daha çok beğeniyor fakat bence büyükte küçükte şekline göre güzel. Mesela kate moss un da göğüsleri küçük ama tüm dünyada ünlü bir model üstsüz pozları var.

27 ağustos 2021 01:59

6. A2 süslü benim bütün kilom üst bedenimdeydi. Ters üçgen bir vücut tipim var. 35 kilo verdim üstüne.

27 ağustos 2021 02:03

7. yaptırırdım ben. kadınlıktan uzak bir görüntü "bence"

27 ağustos 2021 03:18

8. ben de 22 yaşındayım sizin yaşınızdayken ameliyat olacaktım bir hafta kala iptal ettim ne yapıyorum ben dedim tamam doğal büyük olsa hoş olurdu ama gerçekten o kadar önemli gelmedi o an bana ameliyat olacak dünyanın parasını verecek, kötü olma riski alacak kadar mı önemli diye sorguladım vazgeçtim. o farkındalık oluştuktan sonra da hiç umursamadım hatta push up giymeyi bıraktım olabildiğince ince braletler giyiyorum rahat rahat dekolteli kıyafetler giyiyorum önceden utanırdım nedense şimdiyse avantajlarını kullanıyorum benimsedim kısacası. kendini sevmek önemliymiş gerçekten. eminim sizin de bundan bağımsız pek çok güzel fiziksel özelliğiniz vardır bırakalım biri de eksik kalsın emin olun o kadar da önemli değil ya

27 ağustos 2021 03:25

9. Ben memnunum çünkü zayıfım zaten bu bedene büyük meme olmaz ve dikkati oraya çekmek istemiyorum. Ayrıca ben gerçekten küçük memeyi beğendiğimi pornolarda büyük meme görünce sıkılıp değiştirmemden anladım, beğendiğim kadınların hepsi de küçük memeli. Heteroyum bu arada. Beğeniyoruz diyince neden kimse inanmıyor onu da çözemedim.

27 ağustos 2021 07:50

10. Büyük memeliler alınıyor biri ben beğenmiyorum deyince. Hayır herkes büyük meme sever 'kadın gibi durmuyo' falan diyorlar. Evet çoğunluk büyük meme sever ama şekil önemli. Sarkmış büyük meme mi dik küçük meme mi. Dik olması daha önemli bence. Bir de vücuda göre orantısı da önemli. Poposu büyük boyu uzun birinde daha göze batabilir küçük meme ama zayıf mankenimsi kişilerde daha güzel duruyor büyük olmasından. Çok takılacak bir şey yok süslüm, ben de küçüklerdenim ama ilerde yaptırmam çünkü büyütürsem sarkabilir diye düşünüyorum,derim ince. Şu an orta karar gayet iyi. Beğenmeyen ağlayarak günlüğüne yazabilir jdjd

27 ağustos 2021 09:00