70a beden sütyen giyen süslüler balet giymesin mi :(?

süslüler malumunuz sütyen bedenim 70a, maalesef hem çok zayıfım hem de göğüslerim çok küçük :( braletleri çok beğeniyorum fakat hiçbirisi bana yakışmıyor, içini de dolduramıyorum zaten. yok mu bu baletlerin destekli extra super push up versiyonları gören duyan var mı acaba?

1. selam suslu, h&m in destekli(padded olarak geciyor yanlis hatirlamiyorsam) braletleri var ve 34 hatta bazen 32den basliyor bedenler. onlara bakabilirsiniz :)

9 nisan 2018 13:55

2. Gördüğüm tüm mankenlerde gögüsler küçük.bende göğüslerim büyük diye giyemiyorum bence daha şanslısınız bu konuda

9 nisan 2018 13:57

3. cevaplarınız için çok teşekkür ederim. ben de zaten küçük göğüslü kadınlara bralet'i çok yakıştırıyorum ama benim sorunum tam olarak sarmaması veya üzerimde potluk yapması. h&m'de destekli olanları keşfetmemiştim bu arada çook sağolun <3

9 nisan 2018 14:02

4. küçük göğüslere yakışmasaydı, rus kızlar giyince erkeklerin gözleri fıldır fıldır dönmezdi süslücüm :d

9 nisan 2018 14:06

5. yaa bence de kesinlikle çok yakışıyor küçük göğüslülere ama ben çirkin bir zayıflıktayım şu an kemikleri sayılan cinsten :( kilo almaya da uğraşıyorum aynı zamanda o yüzden 65 beden bulsam onu giyicem o derece :(

9 nisan 2018 14:19

6. bir de büyük göğüslerde sanki özelikle seksi olmaya çalışılmış gibi bir görüntü oluyo :( küçük göğüslerde direkt giyip çıkılmış gibi halbuki.

9 nisan 2018 14:26

7. evet tahtaya dönüyorum ben de :( sanırım her şey herkese yakışmıyor kabullenmek daha mantıklı :')

9 nisan 2018 14:32

8. h&m de bir tane bralet görmüştüm hem çok hoştu hemde oldukça küçük bir kalıbı vardı.push up falan değil bildiğiniz düz dantel. bence destekli de giyin ama bralet de giyin.mesela ben göğüslerime uygun bralet bulamıyorum hepsi küçük geliyor ve abartılı durabiliyor günlük hayatta.sizde böyle bir sorun yok,bu açıdan bakın.pinterest de falan gayet küçük memeli olup da braletle cool duran kadın fotoğrafları var,göz atabilirsiniz.

9 nisan 2018 17:31

9. bralet zaten küçük göğüslere yakışıyor bence ya... ben maşallah 85 bedenim giyince iğrenç duruyor. herkesin derdi başka işte...

9 nisan 2018 21:20

10. süslü siz giyin asıl yahu 75dyim ben giyemiyom siz giyin:(