75d beden kullanan biri için v yaka hafif dekoltesi üstlerin içine giyecek sütyen önerisi?

büyük memeler için v yaka hafif dekolteli üstlerin içine giyebileceğim sütyen arıyorum. önü üçgen olmalı, ama birazda sıkı olsun tutsun istiyorum hakim olması zor oluyor yakama. bir türlü bulamadım bu tarz sütyenler genelde küçük memeli kadınlar için oluyor.

1. Süslüm seni çok iyi anlıyorum kilo vermeden önce benimki de 75d ydi pentiden almıştım modeli lazer kesimdi galiba, şu an 75c giyiyorum aynı modelden çok rahat

2 ocak 2020 23:30

2. Ben geçenlerde suwenden aldım süslü cok beğendim. Desteği çıkarılabilir bir modeldi. Çıkartarak kullanıyorum. Zaten bir çok modelde olmuyor zor bir beden. Ordaki çalışanlardan yardım isteyip deneyin.

Yine geçenlerde h&m den aldım o da gayet güzel.

Bunun dışında genel olarak bilgili çalışanları olan iyi bir çamaşırcıya giderseniz daha rahat edersiniz. (Marks and spencer, glingerie benim diger cok memnun oldugum markalar)

2 ocak 2020 23:50

3. Ayni beden ölçülerine sahibiz benim göğüslerim ayrık değil birleşik olduğu için dediginiz tarz kıyafetleri çok nadir giyiyorum ancak giydiğim zaman pentinim beauty form isimli sütyenini kullanıyorum. Memnunum

3 ocak 2020 00:31