açıcıdan kazık gibi olmuş saçlara keratin bakım iyi gelir mi?

dün kuaför faciasına uğrayan süslüyüm. saçımın bazı yerleri koptu ama çoğu yeri kazık gibi kupkuru. bir ton krem yağ sürdüm ama asla dinmiyor. kuaför telafi için keratin bakıma çağırdı ama bu kazıklığı dindirir mi sizce? zeyinyağı+ krem+ yağ sürmeme rağmen kupkuru

1. Zarar görmüş saçı hiçbir şey daha iyi hale sokamaz. Bence size bu durumun yaşatan kuaföre tekrar güvenmeyin, ya daha kötü olursa?

Saçınız hangi renkti hangi renge boyattınız? Türkiyede kuaförler platin sarısı gibi renkleri tek seansta yapmaya çalışıyor, o yüzden saçlara bu kadar zarar veriyorlar. Normalde saçların rengi kademe kademe açılır ve saç fazla harap olduysa o noktadan sonra açılmaz.

5 şubat 2021 12:24

2. anon1 e katılıyorum. tek seansta oldu bittiye getiriyor burada kuaförler ve benim gördüğüm hepsi böyle henüz aksiyle karşılaşmadım. instagramdan takip ettiğim bir kadın var norveç'de yaşıyor. siyah boyalı saçlardan sarıya dönmek için 2 ayda bir şuana akdar 3 ya da 4 kere kuaföre gitti ve halen turuncu saçlar yani. ama en ufak bir yanma kopma kesme işlemi yapmadan götürüyorlar yani. olması gereken bu.

konuya gelecek olursam ücreti yüksek ben denemedim fakat birçok yerde aşırı methini duyduğum olaplex iyi gelebilir saçlara.

5 şubat 2021 12:36

3. saçlarım 4.0 rengine yakın ve bakır yaptırmak istedim. sarıya kadar açtılar. bazı kısımlar turuncu da kaldı ama önceden mor boya vardı o yüzden.  bakır rengi bile geçişli geçişli karman çorman oldu. siyaha vurmak istiyorum ama o kadar kuru ki saçım kaldırmaz bunu. Hem iğrenç bi renkle dolanıcam hem de kupkuru.

Kestirmeyi düşünüyorum küt olarak ama yukarlarda hala kazıklık kalacak. O yanmış mı anlama geliyor yoksa yıpranmış mı anlayamadım

5 şubat 2021 12:37

4. Keratin sarı saça çok dikkatli uygulanmalı.hasarli sarı sacda saçların dökülmesini bile tetikler.sacina yakana gitme bence. buhar maskesi falan da deneyebilirsiniz evde.

5 şubat 2021 12:42

5. Süslüler baktıkça psikolojim bozuluyor. Hem rengi kötü hem kupkuru kazık gibi.

Küt kestireyim diyorum hemen bugün ama annem de diyor önce yakan kuaföre git ne hale soktuklarını görsünler ama orası da uzak.

Keratin bakım %70 oranında topluyor yazmış burdaki süslüler Başlık altına ama bilemedim. Zaten mutlaka kesilmesi gerekiyor oralardan ümidim yok ama en azından üstleri toparlar mı?

Bitkisel bir boyayla siyaha boyasam olur mu 1-2 hafta sonra?

5 şubat 2021 12:53

6. süslüm mümkün olduğunca saçlarınızı kestirin. keratin bakım şu an yaptırmayın biraz bekleyin. saçlarınıza ısı uygulamayın ve boya yapmayın. saç maskeleri var onlardan kullanın. benim saçlarıma çok iyi gelen bir maskeyi önerebilirim "Selective Hemp Sublime" ürünleri gerçekten çok iyi geliyor. benim de kaskatı olan saçlarımı toparladı. 2-3 kullanımdan sonra saçlarım yumuşacık oldu.

5 şubat 2021 13:12

7. Süslü siyaha boyasan bile eşit boyanmayabilir. Bir de duyduğuma göre(gizlinot: Kendim yaşamadığım için böyle diyorum ) açık renk saçların siyah boyayı tutması zor olabiliyormuş, siz de araştırın bunu.

Sizin yerinizde olsam kısa kestirirdim. Zaten korona da anca 6 ay sonra bitecek, o zamana kadar saçınıza başınıza bakan pek olmaz. 6 ayda sağlıklı bir şekilde uzatırsınız saçınızı.

Kuaföre gösterirseniz size yapabilecekleri bir yardım veya para iadesi yoksa uğraşmayın derim. Zaten saçınıza zarar vermişler, oraya tekrar gidince sizi ikna edip daha kötü hale sokabilirler.

Şimdiden iyi şanslar diliyorum size.

5 şubat 2021 13:13

8. bu arada bahsettiğim selective hemp sublime ürünlerinden almak isterseniz güvenilir bir siteden alın çünkü sahteleri de var piyasada malesef.

5 şubat 2021 13:15

9. Teşekkür ederim süslüler. Çok mutsuzum. İnsanların bakması umrumda değil ama kendim aynaya bakınca mutsuz oluyorum. En azından rengi eşitleyip kısaltsam bir tık daha sabredebilirim.

Para iadesi yapıcaklar ve kesip bakım yapacaklar. Ama tabi kopan saçlar geri gelmeyecek.

En iyisi bugün küt kesip 1-2 hafta bekledikten sonra siyah boyamak

5 şubat 2021 13:24

10. a6 süslüm orjinal olup olmadığını nerden anlayacağım? trendyolda gördüm ama. biraz araştırıp alayım hemen.

bu arada saçlarım zaten omzumun 1-2 tık aşağısındaydı. şimdi küt hale getireceğim. alışmam çok zor olmayacaktır heralde. dax supergrom falan vardı bol bol onları yaparım.

biraz nemlendikten sonra da bitkisel bir boyayla siyaha vuracağım. neva naturalis şu an aklımdaki.

belki biraz toplandıktan sonra kuaföre keratin bakım için giderim

5 şubat 2021 13:42