ağızdan sucuk kokusu nasıl gider?

diş ipi+diş fırçası+dil kazıma+gargarayla gider mi? bu sabah sucuk yedim sevgilimle buluscam simdi:( kardesim o mideden gelir gitmeyebilir dedi ama emin olamadım

1. Süslü annem hep sarmısak vs. yediğimde ya maydanoz çiğnememi ya da biraz süt içmemi önerir. Psikolojik mi bilemem ama bende bunlar işe yarıyor. Annem eczacı bir bildiği vardır herhalde diye düşünüyorum.

10 eylül 2020 13:14

2. Üstüne süt için süslü ama pek de götürmüyor sarımsak soğan kokusunu. En iyisi bir kebapçıda buluşup şöyle sumaklı soğanlı bir dürüm yiyin ikiniz de soğanlı şey yediğiniz için koku olayını hissetmezsiniz :P

10 eylül 2020 13:16

3. Üstüne birkaç şey daha yiyip içince geçiyor.

10 eylül 2020 13:44

4. A4,tüm erkekleri sapık olarak görmeniz peki? Nasıl bir cahillik ya!

Sevgilim bahsettiğiniz salaklıkta değildi hiçbir zaman duştan çıktığımda bile bornozumla birkaç dakika dolanıp hâlâ giyinmediysem,tekrar aradıysa ne çıplak geziyorsun diyor! Dekoltem varsa kapatır Yanyana olsak bile!

Ne sığ bir düşünce yapısıdır bu ya!

İşin bie de garip tarafı var!!!!! Sizin de açın demeniz... Şaşırmışsınız.

Ağız kokun için freshies var. Ben marketten alıyorum ama eczanede de mevcut.Kullanıcı yorumlarını okuyup alıp almama konusuna kendin karar verebilirsin

10 eylül 2020 13:51

5. yarın bulusmak daha mantıklıymıs :(

10 eylül 2020 14:41

6. sağ olun süslüler

10 eylül 2020 14:42

7. a6 sakin ol

10 eylül 2020 14:53

8. A6 her erkek sapık değil de seninki de sana ileride sorun çıkarır haberin olsun. Dekolte örtmek ne ya oldu olacak araba kılıfı geçirsin toptan

10 eylül 2020 15:28