aşırı kalın telli ve gür kaş problemi?

aldırsam dahi yukarı taradığımda atatürk kaşlı oluyorum, sabitlenmiyor, yüzüm küçük olduğu için fotoğraflarda sadece kaşım gözüküyor yakışmıyor bence hiç bana kaşlarım. daha ince telli, seyrek ve yukarı taranmış kaşları beğeniyorum. bunun için bir öneriniz var mı? tüy sarartıcı inceltir mi kılı?

1. Kaşınızı gerçekten ölçülü kaş alan biryere aldırın bu sayede yüzünüze en uygun alımı yapacaktır ardından yukarı tararsınız kaşınızı seyreltemezsiniz bence seyreltmeyinde dolu kaşlar yüzünüze uygun şekilde aldırırsanız mükemmel olur ayrıca saç renginizden bir ton açık saç boyasıyla kaşlarınızı boyayın örneğin ben sarışınım yani saçlarım 8.1 gibi kaşlarım 7.0 gibi ben kaşlarımıda 8.1 e boyuyorum ve çok daha yumuşak sonuç alıyorum saçınız açıksa saçınızla aynı renge benim gibi veya saçlarınız baya koyuysa daha yumuşak açık bir renge boyayabilirsiniz buda ifadenizi yumuşatır

8 nisan 2021 00:22

2. tesekkürler süslü. saçlarım simsiyah, kaşlarımı kahverengi yapsam çok tezat durur mu?

8 nisan 2021 00:42

3. Durmaz bence istersen tüy sarartıcıyla kır rengini ama bence boya daha güzel olur koyu kahve yada koyu ama sıcak bir kahve yap bence

8 nisan 2021 00:46

4. süslü, benim kaşlarım gür değil ama kalın telliler ben de mesela sabitleyiciyle yukarıda taranmış kalmalarını sağlayamıyorum çünkü kalın telli olmalarının yanında uzunlar. kaşlarımı aşağı tarayıp uzun kısımları kesiyorum daha sonra makyaj yaparken de sabitleyiciyle yukarı tarıyorum. bence daha kontrollü ve toplu duruyorlar böylece. risk edebilir misiniz bilmiyorum ama belki denemek istersiniz. deneyecek olursanız aman birden fazla kesmeyin çok az keseceksiniz sadece aşağıya tarayınca sarkan kılların ucundan. daha az hacimli duruyor kaş böylece yüzdeki vurgusu azalıyor.

8 nisan 2021 00:49

5. bir de eskiden tüy sarartıcıyla rengini kırıyordum artık gerekli hissetmediğim için yapmıyorum ama bence kaş açmaya da şans verin belki çok seversiniz. azar azar tutarak deneyin, önce bir dakika olmazsa iki dakika gibi.

8 nisan 2021 00:51