a kesim gelinliklerin altına tarlatan giyiliyor mu?

a kesim bir gelinlik diktiriyorum. altına tarlatan giy dediler. oldum olası tarlatandan nefret ediyorum. ama acaba ben mi bilmiyorum bir şey giymem mi gerek diye düşündüm

1. (link: https://tr.pinterest.com/pin/852658141962878319/ gelinliğin etek kısmı) böyle, altına tarlatan giymeli miyim

25 nisan 2022 14:05

2. ben (link: https://tr.pinterest.com/pin/81627811987724608/ böyle) durmasını istiyorum

25 nisan 2022 14:06

3. Aynı şeyi yaşadım. Bana da zorla giydirdiler/aldırdılar. Nikahtan bir gece önce o kadar içime sinmedi ki, sade giyip prova yaptım. Ertesi gün de tarlatansız giydim.

25 nisan 2022 14:07

4. Sadece ayak kısmında tek halkası olan tarlatanlardan giydim ben de. Giymek de lazım çünkü zaten çok zor gelinlikle yürümek. Tarlatan hiç olmasa ayağına dolanır insanın.

25 nisan 2022 14:29

5. Tarlatanin da kabariklik seviyesi var ben en az kabarik olani tercih ettim. Tarlatansiz yuruyememedim.

25 nisan 2022 14:40

6. süslü benim gelinliğim de a kesimdi tarlatan giymemek için direnmiştim ama tarlatansız yürümek çok zor oluyor. en küçük 2 demirli bir tarlatan yaptılar içine.

25 nisan 2022 16:45

7. Adım tarlatanı diyorlar, sadece alt kısmında iki demir falan oluyor dedikleri gibi. Onsuz yürünmüyor gerçekten. Normalde ben de nefret ederim, tarlatansız giyeceğime de ant içmiştim ama yürümek o kadar fark ediyor ki adım tarlatanıyla, ölene kadar fanıyım şu an

26 nisan 2022 09:21

8. teşekkürler süslüler, inadımda vazgeçeyim o zaman, demirlerin belli olmaması için ne yapmalıyım peki

26 nisan 2022 09:50

9. ilk attığın linkin aşırı benzerini giydim ben tarlatansız, hiç de zorluk veya sorun olmadı.

26 nisan 2022 10:58

10. süslüm iç kısmında hiçbir şey yok muydu?

26 nisan 2022 11:00