ablamla ilgili durumda ne yapmalıyım kalbim çok kırıldı süslüler?

15 gün önce ablamdan düşük bir miktar borç aldım. maaşımı alınca ödeyeceğim dedim fakat kedimle ilgili bir durum ortaya çıktı malum veteriner fiyatları da çok yüksek, elimdeki bütün parayı tedaviye ilaçlara vermek zorunda kaldım. faturalarım falan derken ablama 2 gün daha beni idare eder misin, param gelecek ödeyeceğim dedim. fakat ablam, anneme abime falan mesaj atmış x’in bana borcu var derhal ödesin diye. neden onlara yazıyorsun ben senden daha 2 gün daha istedim ödemeyeceğim demedim ki sil mesajları dedim. ablam da banane senin faturalarından kedinden hemen öde dedi. şu an gerçekten yok 2 gün sonra ödeyeceğim desem de anlamadı. diğer ablama da yazmış.  ben espiri amaçlı kvkk nedeniyle suç işliyorsun savcılığa vericem seni benim borcum için başkalarını rahatsız ediyorsun dedim güldüm, çingenelik yapma allah yanındakilere sabır versin kimse uğraşamaz seninle dedi ne alakaysa. ablam ya ablam, sadece 2 gün daha istedim ki gerçekten ödeyeceğim yani. büyük bir miktar da değil. çok kırıldım gerçekten sabahtan beri gözlerim dolup duruyor tuvalete gidip ağlayıp geliyorum ofiste. bundan sonra nasıl tavır takınacağım bilmiyorum. bildiğim tek şey şok oldum ve çok kırıldım. sizin yorumunuz nedir?

tarih
oy (güzelinden)

1. 30 yaşındayım bu zamana kadar kendisinden ikinci borç alışım. Diğerinde gününden çok önce ödemiştim. Bir insan kardeşine böyle yapar mı ya :(

dün 13:23

2. Sıkışık durumdaki kardesimin yakasına yapışıp borcumu istemem ya.bir daha ne olursa olsun ondan borc alma git kredi cek gerekirse.

dün 13:25

3. Bişeye kızgındı da sana mı patladı acaba, bi beklesen yüzyüze konuşmayı, aşırı tepki vermiş kendisi de farkedecektir

dün 13:27

4. Valla keşke kredi çekseydim diyorum. En azından belli bir faiz karşılığında her ay öderdim bu kadar kalbim kırılmazdı

dün 13:27

5. Yok a3 süslü direkt bana kızmış belli. Hayatında öyle sinirleneceği bir şey yok. Yarın ödeyip her yerden engellemeyi düşünüyorum :(

dün 13:28

6. Yazık ya gerçekten. 3 ün 5 in hesabını da kardeşine karşı yapmazsın. 50 bin mi aldın ss de bu kadar derdine düştü yani

dün 13:42

7. oha... rte'nin pardon yezid'in torunu mu kendisi? ya da ödemesi falan mı vardı onun da? diğer kardeşlerinden alıp öde bari...

dün 13:49

8. Ne 50si süslüm 4 bin lira. :(

dün 13:51

9. Ödemesi yok süslü dolandırıp yurtdışına kaçıcam sandı sanırım. 4 bin lirayla nereye kaçacaksam o da kedime gitti zaten. 3 gün klinikte yattı bir sürü tahlil tetkik tedavi ilaçlar bir ton para verdim...

dün 13:53

10. 4 bin ne yaaa. Kardeşim asgari den bi tık yüksek maaşla çalışıyor ben 55k alıyorum. İşten çıktığı dönemde pandora bileklik alacaktı yarısını ben attım. Ben de istiyordum zaten geldiğimde takarım 2 3 kere falan dedim geri ödemeye çalışmasın diye halbuki hiç sevmem takmam. Erkek arkadaşının doğum günü oldu 1 2 yine para attım hediye almak ister alamaz mahcup olmasın diye. Yanıma geldi cebine para attım hep bankadan attım vs vs yani böyle abla mı olur ya ! 4 bin için de bu duruma düşmezsin ya ihtiyacım varsa eksiden çekerim yine de 2 gün idare eder misin diyen kardeşimi zora sokmam şaka gibi. Ben olsam asla konuşmam

dün 13:55