afrodizyak etkili parfüm öneriniz var mı ?

1. ss çok parfümüm var inan bana öyle bir parfüm yok. Senin teninle, zevkinle, havanla, enerjinle uyuşan bir parfüm bulursan o afrodizyak etkili oluyor. Yine de demi rawling videolarını izleyebilirsin. Seksi parfümler öneriyor.

13 eylül 2024 14:18

2. öyle bir şey yok malesef bu bi şehir efsanesi :D seksi şık kokular var evet ama bu bana seksi gelirken sana iğrenç gelebilir. googlea yazınca ilk sırada tom ford black orchid çıkıyo mesela, ama bu gerçekten eskiden çok severken artık tiksindiğim bir koku. lcw jean üstüne milla beyaz tişört giyen adam, temmuz ayında bunu sıkıp çıkıyor mesela dışarı. metrobüste bu koku buram buram yayılıyor. allah kahretsin diyorum. o parfümü ilk kokladıgımda çok beğenip gözümde utc serhan aksak gibi bir adam canlanmıştı mesela. (link: https://i.pinimg.com/564x/8e/90/d8/8e90d82a48753b98de75c6a0d8090d22.jpg black orchid outfit budur yani bence) (link: https://i.pinimg.com/564x/1a/ed/9b/1aed9b9980ea67ff5e29f2b6358b79ae.jpg yada şöyle olabilir) anlatabiliyor muyum

aynısı kadın parfümleri için de geçerli. geçenlerde bi süslü yazıyodu sevgilim parfüm zevkimi beğenmiyo, hep niş kokular sıkıyorum parfüm zevkime güveniyorum vs diyordu. sıktığı parfümler beymende çok satanlar listesinde ilk 5teydi ve hepsi tarz ve mevsim gerektiren kokulardı. 18 yaşında liseli kızın okul tişörtünün üzerine sıktığı libre ile, (link: https://i.pinimg.com/564x/34/a2/9f/34a29fc27e427c99cafd22fd809cf842.jpg şu kadının) sıktığı libre aynı kokmayacaktır. koku tarzınızın tamamlayıcı bi parçasıdır o kombine, yaşa, mevsime uygununu bulmak gerek ''bence'' tabi

13 eylül 2024 14:54

3. avrupa yakasında erkek maymun terinden üretilen parfüm vardı, volkanın üzerine atlıyordu kadınlar.

13 eylül 2024 23:19

4. bunu soran erkek değilse durum içler acısı ya. bir erkeği azdırmak bu kadar kolayken bir de parfümden falan mı medet umuyorsunuz nedir.

13 eylül 2024 23:27