aile tanışması için elbise önerisi? nasıl bir sey giyilebilir?

cumartesi aileler tanışacak süslüler. kısa boyluyum, kilo problemim yok. nasıl bir sey giyilebilir, evde olacak tanışma ve ilgisi var mı bilmiyorum ama yemekli değil. fikirlerinize çok ihtiyacım var, gerçekten sıfırım bu konuda. fazla vaktim de kalmadı.

1. Bunlar nasıl

(link: https://ty.gl/8xvlixrrd 1)

(link: https://ty.gl/xlvzres 2)(link: https://ty.gl/lpk9ma0 3)

(link: https://ty.gl/wvapmqorj 4)

24 eylül 2020 09:17

2. Süslü bence 1 çok güzel

24 eylül 2020 09:25

3. 1 ve 4 ü çok beğendim. Harikasınız süslüler.

Peki sizce kısa boylu biri bunu taşıyabilir mi? Evin içinde ayakkabı mı giysem

24 eylül 2020 09:37

4. (link: https://www.zara.com/tr/tr/share/y%C3%BCksek-bel-pantolon-p07102032.html?utm_campaign=productShare&utm_medium=mobile_sharing_iOS&utm_source=red_social_movil&v1=56497296 Link )

(link: https://www.zara.com/tr/tr/share/saten-g%C3%B6mlek-p04387028.html?utm_campaign=productShare&utm_medium=mobile_sharing_iOS&utm_source=red_social_movil&v1=66793639 Link)

Ben bu tarz giymistim tanismada, hem daha sonra da giyebilirsin gunluk hayatinda

24 eylül 2020 09:40

5. Boyunuza en uygun ve içlerinden en güzeli 2 numara bence siyah kısa olan.

24 eylül 2020 10:27

6. 2 iyi diğerleri boyuna uygun değil süslü

24 eylül 2020 12:26

7. Teşekkür ederim süslüler :) yüzünüz hep gülsün :)

24 eylül 2020 13:04

8. Süslü hepsi çok güzel ama bana sanki 4 böyle bir durum için daha uygun gibi geldi. Diğerleri sanki biraz fazla gelir sırf tanışma temalı evde yapılan bir toplanma için diye düşünüyorum. Umarım çok keyifli geçer tanışma :)

24 eylül 2020 14:59

9. Süslü ayakkabı giyeceğini düşündüm, ben hala 1 diyorum. Ayakkabı giyersen böyle bir elbiseyi çok güzel taşırsın.

24 eylül 2020 17:16

10. Süslü ilk elbise çok güzel ama boyunuza olmaz 2.en uygunu bence.3ü de beğendim ama yine olmaz.4 pek beğenemedim.

24 eylül 2020 18:35