ailem ve akrabalarımdan nefret ediyorum ama bi türlü uzaklaşamıyorum?

özellikle baba tarafım birbirlerine o kadar yapışıklar ki midem bulanıyo. anne babalarına tapıyolar onlar ne derse kutsaldır. ali git ali gel bütün kardeşler böyleler. annemle babamın arası sürekli bozuluyo bu sebepten. annem babaannemlerle pek iyi anlaşamıyo, babam annesinin lafından çıkmıyo gerçekten bıktım ne kendi ailemizde huzur kaldı ne sevdiğim bi akrabam. bu köylü zihniyetinden ne zaman çıkıcaklar bilmiyorum ama biz iki kardeşiz ne ablam ne ben bu hastalıklı bakış açısını doğru bulmuyoruz. henüz evlenmedik ben 24 ablam 29 yaşında resmen evlenip kurtulalım şunlardan diye bekliyoruz. aileden uzak kalmanın yolu nedir süslüler nasıl aile bağlarınızı kopardınız bunu başarabilen var mı?

1. Süslü ama o zamana kadar bu manyaklarla aynı ortamı paylaşmak gerçekten kabus gibi ya bu yaşımıza kadar zaten çektik çekiceğimizi. Ki ben daha okulu yeni bitirdim işim gücüm yok eve çıkayım desem o da yok hani aklımı yitiricek gibi oluyorum evdeki kavga gürültüden

13 mart 2022 15:03

2. Süslüler eve çıkmak istemekle çıkılmıyo ki daha yeni mezun oldum iş bulup ev tutması ev kurması bunların hepsi masraf henüz ekonomik özgürlüğümü elime almadım mecburen ailemle yaşıyorum. Yaşım küçük değil evet ama yaştan önce maddiyat geliyo bu durumlarda. Bu arada evlensem de kurtulsam dediğim zamanlarda kendime kızıyorum çünkü böyle dersem de manyağın birine gelip aile evimin gözünü seviyim diye pişman olurum diye düşünüyorım

13 mart 2022 15:43

3. Bu insanları değiştiremezsiniz. Enerjinizi iş bulmaya ve ekonomik bağımsızlığınizi kazanmaya harcayın. Ben üniversiteden sonra aile evine dönmedim sebeplerim vardı. paylaşımlı evde kaldım bir süre daha çalışırken. 23 yasindaydim o zaman.Maaşım azdı ama tek odalı apartlar oluyor eşyalı onlar da mantıklı sıfırdan eşya duzmeye gerek kalmıyor. 25 yaşında Maaşım artınca 1+1 ev tuttum tek yasamaya ve yavaş yavaş eşya almaya başladım. 2 sene sonra da erkek arkadaşımla evlendik. Hiç pişman değilim iyi ki de böyle yaptım diyorum .

13 mart 2022 22:43