akıllı saat önerisi? huawei watch fit 2 kullanan?

saat almak istiyorum süslüler casionun baby g saatlerine çok yükseliyordum ama bileklerim ince bunlar çok kaba durabilir gibi geldi ve o kadar para vermişken akıllı saat mi alsam diye araştırmaya başladım. aynı fiyatlara huawei watch fit 2 buldum güzel görünüyor ama çok özellikli değil sanırım saatle band arası demişler. bu saati kullanıp memnun olan var mı ya da sizin çok pahalı olmayan ama iş görecek akıllı saat öneriniz var mı?

1. Ben huawei band 6 kullanmıştım eksik sayiyordu sattım dolaptan. Ondan daha uygun fiyatlı xiaomi den daha memnun kalmıştım adimsayari birebirdi. İse girersem apple alacağım bence en iyisi o ama senin butceni asiyorsa xiaomi ye de bakabilirsin suslu

11 eylül 2022 18:32

2. apple watch kesinlikle akıllı saatlerin şahı diyebilirim, fakat bütçem olmadığı için uzaktan sevip araştırıp Xiomi Mi Band 6 aldım. Adımsayarı birebir, spor yaparken de kalori hesaplaması başarılı. şarjı da her özelliği allahına kadar açık kullanmama rağmen oldukça iyi gidiyor. (gizlinot: mi bandin 7'si de çıkmış)

11 eylül 2022 19:19

3. Süslü bende watch fit var ondan baya memnunum watch fit 2de telefonla konuşma mesaj cevaplama falan da var bence alınabilir

11 eylül 2022 22:01

4. Süslüler apple watch için bütçemi bi şekilde ayarlasam bile telefonum Android. Pek uyumlu olmuyormuş apple watchlarla

12 eylül 2022 17:31

5. Watch fit 2 aldım memnunum, telefonum da huawei. Beklentimiz karşıladı duruşu da çok şık.

12 eylül 2022 17:43