akşam 6’dan sonra yemeyerek  zayıflamak?

merhaba süslüler. bu şekilde zayıflayabilmiş var mı? if mantığına yakın bence, sadece 10-14 oluyor malesef bende mesela . sabah 8 kahvaltı saatim.  neyse uzatmadan sorayım, bu konuda düşünceleriniz, deneyimleriniz neler?

1. bu pek işe yaramaz bence, ben if yapıyorum yaklaşık 1 senedir. kilolu değilim, yaşam kalitemi artırmak için devam ediyorum. öğlen 12:30'da yemek yiyorum en geç 1, akşam da 7 gibi yemek yemeyi kesiyorum. çok erken kahvaltı ediyormuşsunuz, bilemedim ben pek, zayıflanabileceğini pek düşünmüyorum ama diyetisyen falan da değilim tabii.

12 aralık 2019 17:49

2. Az önce akşam yemeğimi yedim. Bu saatten sonra artık bir şey yemem bilerek yaptığım bir şey değil ve zayıf bir insanım. Yanlış anlamayın kendimi övmek için söylemiyorum ama çoğu diyet yöntemine bakıyorum ve yeme şeklimin aynısı çıkıyor.

12 aralık 2019 17:50

3. Süslüm youtube da dr. ayşegül çoruhlu'nun otofaji&mitofaji videosunu bir izlemeni tavsiye ederim

12 aralık 2019 17:55

4. Ben. En geç 6’da yemeğimi yiyip ertesi sabaha kadar hiçbir şey yemiyorum ve 70 kilodan 59’kiloya düştüm. 3,5 ayda.

12 aralık 2019 18:02

5. En son 4 gibi akşam yemeği yiyip sonrasında yemiyordum kilo verdim

Tabi ne yediğimizin de önemi var

12 aralık 2019 18:03

6. if’te olay belirlediğiniz saatler arasında yemek yemek, diğer saatlerde yememek. mesela ben 12:30-18:30-19:00 arasında yemek yiyorum. tek öğünle beslenmiyorum yani, günlük beslenmemi o saatlerde yapıyorum. genelde öğlen iyi bir yemek, 3-4 gibi ara öğün bir kuruyemiş, meyve vs. aksam da sebze yemeği ağırlıklı besleniyorum.

12 aralık 2019 18:27

7. kardeşim bu şekilde 2 ayda 8 kilo verdi. gündüz her şeyi yiyor akşam 5-6'dan sonra hiçbir şey yemiyor.

12 aralık 2019 19:15

8. süslüler çok teşekkür ederim hepinize, isim öldüğü için suan bakıyorum. yazdı bakmadı, teşekkür etmedi diye düşünmeyin lütfen

12 aralık 2019 21:25

9. (yazar: @cclm)(yazar: cclm)

teşekkür ederim süslü. ben gece atıştırmalarından kilo alıyorum aslında. gece özellikle çikolata yemekten falansjdhds tüm gün dikkat ediyorum gece bozuyorum gibi. o yüzden fark olacağını düşünüyorum sadece. hem arada sporla da destekleyeceğim ayda 3-4 gün. çok teşekkür ederim yorumun için. üniversite okuduğum için kahvaltısız asla gidemiyorum,if yapamıyorum :(

anonim1 aslında haklısınız. şanslı azınlık (metobolizması aşırı hızlı) gerçekten çok az. sizin gibi az yediği için zayıf olan daha çok bence. teşekkür ederim yorumunuz için

12 aralık 2019 21:31

10. Anon 2

Çok teşekkür ederim süslü. Biraz dikkat edeceğim, hafta içi  biraz spor yapacağım. Ve gece atıştırmaları bana kilo aldırdığı için bence faydası olabilir.

Anon 3 çook teşekkür ederim süslü izleyeceğim şimdi

12 aralık 2019 21:34