akrep kadını yay erkeği uyumu?

süslüler baktım da herkes olmaz demiş acaba hiç olduran yok mu? ya da astrolojiden anlayan süslülerim bir el atsanız :d

1. Aııyyy çok yakından bildiğim bir ilişki bu. Kadın(yengem) kıskanç, paylaşımsız, adam(kuzenim) alabildiğine özgürlüğüne koşuyor. Abim sürekli seyahat etmeyi seven, ayran gönüllü bir tip, yengem de yazık sinir hastası oldu kocasının peşinde kıskançlıktan. Ama enteresan bir şekilde de asla ayrılmıyorlar. Gördüğüm eeennn toksik ilişki budur, allah korusun (tahtaya vurma efekti).

2 temmuz 2020 00:09

2. hahaha anonim 1 çok teşekkür ederim zaten başka sorulardan da gördüğüm kadarıyla herkes uzak dur demişti. en iyisi öyle yapmak :(

2 temmuz 2020 00:22

3. selam ben "biz şimdi ayrıldık mi ne oldu anlamadım? napmalıyım?" sorusunun sahibiyim. akrep burcuyum, artık eski olan sevgilim de yay burcu. altında yay burcunun bazı saçma sapan hareketleri de yer alıyor maalesef. üzülerek okumanızı tavsiye ederim. kendi erkek kardeşim de yay burcu. herkes aynı diye bisey yok ama zor yani. o sabır o tahammül varsa başlayın derim.

2 temmuz 2020 08:47