aldığım yeni ürünler arasından hangisi sivilce yapmış olabilir (celenes, simple)?

iyi geceler. henüz yeni aldığım (bkz: celenes cloudberry yüz yıkama jeli) , (bkz: celenes cloudberry kuru ve hassas ciltler için micellar su) ve (bkz: simple su bazlı nemlendirici 125ml) arasından birisinin sivilce yaptığını düşünüyorum. bu ürünlerden birini kullanıp sivilce problemi yaşayan oldu mu aranızda?nemlendiriciyi bol miktarda kullanmak da sivilce yapar mı?

1. Net bir sey diyemem ama temizleme urunleriniz duzgun urunler ve wash off olduklari icin pek ihtimal veremedim. Nemlendirici olabilir. Once Micellar sonra jel temizleyici sonra nemlendirici seklinde gidiyorsunuz degil mi? Oyleyse once bu temizleyicileri kullanip simple nemlendiriciyi birakin ve gozlemleyin. Sonra temizleme kismina bakin.

19 aralık 2021 04:46

2. Celenes ürünleri yapıyor.

19 aralık 2021 04:49

3. Cildim sudan bile etkilenip sivilce çıkartıyor öyle diyim sen anla süslü, celenes temizleme jelini kullanıyorum asssla bir şey yapmadı. Simple su bazlı nemlendirici ben de aldım geçen sene, anneme verdim çünkü yanağımda ve çenemde kocaman sivilce çıkarmıştı sağ olsun. :(

19 aralık 2021 10:15

4. en ufak değişiklikte/uygun olmayan ürün kullanımında sivilce çıkaran biriyim, celenes cloudberry hiçbir kötü etki yapmadı bende. bir de yıkayıp arındırdığınız için yüz yıkama jelinden sonra ciltte kalan ürünlerden şüphelenmek daha doğru, nemlendirici, tonik vs. gibi. ama bir yandan da her cilt kendine özgüdür, kimisine iyi gelen kimisinin cildini mahvedebilir. kendinizi gözlemleyin bir süre, bir ürünü bırakmadan evvel de üç dört hafta kullanın diyorlar alışma evresi olabilirmiş. birkaç kullanımda anlaşılmaz.

19 aralık 2021 11:47

5. micellar yapmaz bence ama diğerlerini bilemedim

19 aralık 2021 12:15

6. merhaba süslüler. yanıtlarınız için teşekkür ederim.

cildim hem hassas hem de normal-karma arasında gidip gelmekte. durumu bulunduğum şehre ve mevsime göre değişiyor.

yazın nemli yerlerde olduğum için yanaklarım, çenem ve burnumun üstü yağlanıyor ama ben şuanda havası oldukça kuru, soğuk ve kışların çetin geçtiği bir şehirde okuyorum o yüzden yüzüm,vücudum çok kuruyup çatlıyor. yağlanma hiç olmuyor. özellikle göz çevremde ve burun çevremde o gerginliği hissedebildiğim için de celenes'in kuru ve hassas ciltler için tasarlanmış misel suyu ve temizleme jelini tercih ettim. simple nemlendiriciyi de sivilce oluşturmaması için su bazlı olduğundan tercih ettim.

19 aralık 2021 23:55

7. uygulama sıram:

makyajımı çıkarmak için misel su

temizlemek için yüz temizleme jeli

sıkılaştırması için tonik (maden suyu kullanıyorum)

arkasından biraz bekliyorum ve nemlendirici sürüyorum.

yüzüm daha aydınlık ve yumuşak, gözeneklerim belli belirsiz olsa da daha sıkı gibi hissediyorum. bu ürünlerle de bu rutine 3 gün önce başladım. evet biliyorum 3 gün çok az. henüz çok erken cildin alışması için. ama bu kadar temiz içeriğe rağmen sormak istedim neden böyle oldu? sizin de başınıza geldi mi merak ettim.

20 aralık 2021 00:00

8. celenes c vitaminli yıkama jeli aldım sivilce yaptı inanmıyorum ya garnierın salak saçma aloe veralı yıkama jeli bile yapmamıştı celenes bu kadar övülünce alayım dedim büyük hayal kırıklığı oldu

20 aralık 2021 00:07

9. Maden suyu asiri bazik bir sey. Lutfen yediginiz ictiginiz seyleri yuzunuze surup cilt bariyerinizi travmaya sokmayin. Limon, kahve, maden suyu, sirke, karbonat, zeytinyagi vs.. bunlari agiz yoluyla tuketin sadece. Suratiniza uygun formule edilen urunleri kullanin.

20 aralık 2021 00:21