aldatıldığınızı öğrendiğinizde nasıl tepki verdiniz, kendinizi nasıl toparladınız?

merhaba. gercekten sevdiğim erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim dün. bağırdım, çağırdım, ayrıldım. ağlayamıyorum, kendimi çok dolu, sinirli, yetersiz, değersiz, çirkin görüyorum. psikolojim berbat. siz ne tepkiler verdiniz, kendinizi nasıl toparladınız?

1. Bu onun adiliği kendinizi niye çirkin görüyorsunuz ki bırakın adam değilmiş.

3 temmuz 2018 16:42

2. İnanın bana konunun sizinle zerre alakası yok, tamamen karşınızdakinin karaktersizliği. Ben aldatıldığımda kendimi değersiz, yetersiz vs görmemiştim ama aptal hissetmiştim. "Ben bu adamın ne mal olduğunu neden önceden anlayamadım" diye. Uzak durun, sosyal medyadan takip etmeyin, sizi aldattığı kişiyle ilgili de en ufak bir merakınız bile olmasın. Uzun zamandır yapmak istediğiniz bir şeyi yapın mesela, spora başlayın, bir kursa yazılın, ne bileyim kafanızı başka şeylerle meşgul tutun. Umutlarınızı yeşertebilecek cümleler kuran çevrenizden uzaklaşın. Bunu bir fırsat olarak değerlendirin ve kendinize yatırım yapın.

Bunu şu anda anlayabilmeniz zor ama acınız hafifleyince uzaktan bakabildiğinizde bunun başınıza gelmiş en güzel şey bile olabileceğini unutmayın.

3 temmuz 2018 17:01

3. Merhaba, öncelikle tüm duygularınızı, sinirinizi boşaltın. Bence ağlayın hatta dağıtın da kendinizi. Fakat hepsinin sonunda kendinize ne kadar değerli olduğunuzu hatırlatın. İyi ki böyle bir olay yaşadınız, asla öğrenmeden böyle birisi ile daha büyük hayaller peşinden de gidiyor olabilirdiniz mesela? Yaşadıklarınızdan pişmanlık duymayın. Tecrübe olarak kaydedin hücrelerinize.

Birinin size layık olduğunuz değeri gösterememiş olması sizin bunu haketmediğiniz anlamına gelmez. Lütfen bunu unutmayın.

3 temmuz 2018 17:04

4. merhabalar. öncelikle sakin olmanızı öneriyorum. asla ama asla stalk yapmayın. bırakın yaparsa yapsın. size yeterince zarar vermiş zaten. kurtulmuşsunuz neden hala kendinize eziyet edesiniz? ayrıldım demeyin kurtuldum deyin. ben de yaşadım aynı şeyi. sürekli stalk yapıyordum ve kendime dedim ki "herkes hayatına devam ediyor ben neden olduğum yerde takılı kalıp hayatı kendime zindan edeyim?". aldatılmak aldatılan kişinin değil, sizi aldatan kişinin sorunudur. karakteri problemliymiş belli ki. aldatılmak için çirkin ya da yetersiz bir kadın olmak gerekmiyor bunu anlamanız gerek her şeyden önce ki hızlıca toparlanın. klasik olacak belki ama adriana lima bile aldatılmış yani. bu size bir örnek olabilir. adriana çirkin mi? hayır. aldatıldı mı? evet. herkesin başına her şey gelebilir. bu da sizin başınıza gelmiş. geçmişi hiçbir şekilde değiştiremezsiniz ama bundan sonraki ilişkilerinizde çok daha dikkatli olursunuz. sadece biraz zaman gerekiyor. ona ait her şeyi çıkaran hayatınızdan. valla benim son 1 yılım yok resmen. onun beni tek çektiği fotoğrafları bile sildim. tüm hediyeleri attım. ne mi oldu? 2 ay sonra gayet güzel bir şekilde hayatıma devam ediyorum. her şeyden önce kabullenmek gerek. o kişinin sorunlu olduğu için sizi aldattığını, aldatıldığınızı kabul edin. inanın gerisi kendiliğinden gelecek.

3 temmuz 2018 17:06

5. sen yetersiz olduğun için değil, erkek arkadaşın olacak varlık adi olduğu için aldatıldın. şükret, devam et yoluna

3 temmuz 2018 17:07

6. Yakın zamanda kickbocksa yazılmayı düşünüyordum, bu stresle parçalayacağım sanırım ortalığı 😂 sinirlerim o kadar bozuk ki. Çok sinirliyim, üzülemiyorum bile bu yüzden ve ağlayamıyorum içimden atamadıkça daha da daralıcam biliyorum. Neden yani bir insan neden aldatır anlamıyorum düzgünce ayrılmak yetmiyor mu ya çok mu zor bunu yapmak?

3 temmuz 2018 17:13

7. selam. ağlayamama olayını ben de yaşamıştım öğrendiğimde. kendimi aptal yerine konmuş hissettiğim için duyduğum tek şey öfkeydi. ve hayal kırıklığı. her şeyi sorgulamaya başlamıştım. ilişkimizde başından sonuna, acaba bunu derken samimi miydi şunu yaparken aklında ne vardı gibi. yıprattı tabii ki bunlar. çok yıprattı hem de.

nefret ettiğim bi öneri. zaman. o zaman akıp giderken de asla haber almamak ondan. asla iletişime geçmemek. zamanla her şey öyle bi rayına oturuyor ki siz mutluluğunuzun keyfini çıkarmaya, hayatın güzelliklerine şükran duymaya başladığınızda onlar mutlaka bu midesizliklerinin karşılığını görüyor. inanın bana. aldatıldığım kadın sonrasında bana ulaşıp bi sürü saçma sapan konuşmuştu mesela. beni zamanında sevgilime anlattığım şeylerle vurmaya çalışmıştı. ikisinin de ağzına sıçayım neyse *-*

birkaç gün normal hayatınıza dönmeye çalıştıktan sonra bol bol sevdiğiniz insanlarla vakit geçirin. alkolü çok abartmayın şişede durduğu gibi durmuyor çünkü. siz de deneyimlemişsinizdir bunu mutlaka.

sevdiğiniz şeylere vakit ayırmaya çalışın. çok yalnız kalmamaya çalışın bi de bence. insan sıcağı sıcağına kendiyle kalınca işler biraz daha çekilmez hale geliyor. bunu gidin saçma sapan insanlarla takılın anlamında söylemiyorum. güvendiğiniz, sevgisinden emin olduğunuz sevdiklerinizle vakit geçirin.

kendinizi değersiz yetersiz hissetmeyin asla. bütün iyi dileklerim sizinle. atlatacaksınız, neleri atlatmıyoruz ki. sadece mantıklı bi şekilde zamana bırakmalısınız. ben öyle yaptım. işe yaradı. arada size yapmamanız gerektiğini söylediğim şeyleri yaptım tabii ama onlar da bana pişmanlıktan başka bi şey vermedi. iç rahatlamasına bile sebep olmayan saçma sapan şeyler onlar. kendinizi sevin. kimse sizi sizin kendinizi sevdiğiniz gibi sevemez. ha bi de hayvanları seviyorsanız onlarla vakit geçirmek de acayip mutluluk veren bi eylem bence. deneyin. yine burada oluruz biz içinizi dökmek isterseniz.

3 temmuz 2018 17:24

8. Son süslüm, çok teşekkürle uzun uzun ne güzel yazmışsınız. Evet bir köpeğim var en büyük destekçim o olacak sanırım bu süreçte. “Eski” erkek arkadaşımla da arkadaş çevremiz ortaktı, uzun zamandır tanışıyoruz ve şu an herkes mal olmuş durumda. Ben onlarla daha sonradan tanıştım. Doğal olarak yılların verdiği bağla ona karşı da pek tavır almıyorlar. Bu bana kendimi biraz yalnız hissettirdi. Ayrı arkadaşlarımla vakit geçirip, gezmeyi, kafa dağıtmayı düşünüyorum. Takipten çıktım instagramdan ama engellemedim veya numarasını silmedim hiçbir yerden. Yapmalı mıyım? Elim kolum bağlı gibi gidip ağzını burnunu kırmak istiyorum herifin.

3 temmuz 2018 17:43

9. engellemeyin ama numarasını silin.

3 temmuz 2018 17:48

10. 2 ay "la ben nasıl aldatilirim" diye dolaştım. Hayatta bir ben aldatildim sanıyordum. Ama tek dogrum şuydu. Aldatani anında kafamdan sildim. Öyle karakterde biriyle olamazmisim dedim. Sadece aldatılmak koydu. Kişi önemli değildi.

Yasadiginiz zamanla düzelecek bir şey. Kendinizi kandirmayin önce sindirmeye çalışın. Bazı şeylerde üzülmek gerekiyor hayata daha güçlü devam edebilmek için. Dersinizi alın yolunuza devam edin.

3 temmuz 2018 22:33