aldatılmayı affedip sonra mutlu olan var mı?

1. Kızlar aldatilmayi affedecekseniz bunu erkeğin bilmemesi gerek. Aldatildiginizi bile bile affettiginizi bilirse ne size saygı duyacak ne de sadakat

9 haziran 2022 21:45

2. Gerçekten affettim ve kendimden nefret ediyorum. Ama yanımdayken ona inanıyorum her şey düzelebilir diyorum sonra tek başımayken kafayı yiyorum şimdi yazıyım ayrılıyım bir daha yüzüne bakmıyım diyorum. Çok kötü durumdayım süslüler

9 haziran 2022 21:48

3. maalesef bu hatayı yaptım hala daha beraberiz ama bugünkü aklım olsa emin ol affetmezdim.

9 haziran 2022 21:50

4. O zaman sende benim gibi düşünüyor musun yalnızken süslü? Mesela telefonunu hiçbir şeyini saklamıyor evlenme planları yapıyor benimle ama içimde bir şey oturmuyor ya

9 haziran 2022 21:52

5. Olmuyor kopamıyorum işte tanında mutlu oluyorum ama onun dışında kafamda hep aynı şeyler dönüyor kendimi yiyip bitiriyorum

9 haziran 2022 21:56

6. aradaki güvenin tekrar kurulabilmesi imkansız. kabul ettim affettim diyen aslında asla affedemiyor, eskisi gibi asla olamıyor hiçbir şey. sen de ısıtıp ısıtıp önüne getireceksin bu konu hiç kapnmayacak, eve 2 saat geç gelse şüpheleneceksin. evlensen de birkaç yıl sonra ayrılırsın, boşuna yapma. seni aldatan adamın sana saygısı yok zaten, bunu sindirsen daha da salacak. sana saygı duymayıp seni aldattı ve artık senin de kendine saygın olmadığını bilecek ve bunların da dozu artacak. hiç yıpratma kendini, şimdi bitmese 2 seneye sen çok yıpranmış olduğunda bitecek.

9 haziran 2022 21:56

7. 9 senedir beraberiz bu olay 4-5 sene önce oldu ama hala ya yine yaparsa diyorum. evet fiziki bir şey yaşamadı sadece mesajdı ama affetmemeliydim süslü ya. paranoya haline geldi. ve bunun haricinde birkaç kere daha mesaj yakalamıştım. üstünden seneler geçmesine rağmen içimde hep bi tedirginlik var.

9 haziran 2022 21:56

8. Ahh süslüler nasıl vazgeçecem bilmiyorum gerçekten seviyorum ve hayatım kötü gidiyor bir tek onun yanında iyi hissediyorum ama içimdeki şüpheler bitmeyecek bende biliyorum

9 haziran 2022 22:02

9. Kendinize ya da hayatınıza olan memnuniyetsizliğinizi başkalarının ilgisiyle kapatmaya çalışmayın süslü. Hele hele böyle sadakatsiz, saygısız biri için. Bundan çok daha iyisini hak eder herkes. Aldatmak ve kandırmak affedilemez. Affettim sansanız bile affedilemez. Onun zaten size saygısı yok, yaptığından belli, ama devam ettiğiniz takdirde kendinize olan saygınızı da kaybedeceksiniz. Bu sevgi değil, bu bi bağımlılık. Sebebini elbette siz bilirsiniz, altında ne yattığını. Ama kurtulmanız gereken bir şey ve bu çarpık ilişkiye değil kendinize emek vermeniz gerek. Çoktan çürümüş bi bitkiye su vermek gibi bu. Suyunuzdan ve zamanınızdan olacaksınız. Umudunuzdan olacaksınız. Onun yerine kendinizi besleyin. Bunun sizde yaratacağı zihinsel ve belki fiziksel zararı düşünün. Kimse buna değmez. Hak ettiğiniz sevginin en iyi hâlini de size sizden başka biri veremez. O yüzden lütfen sakince düşünüp taşınıp bu ilişkiye bir son verin süslüm. Kendi değerinizin farkına varın ve yolunuzu çizin.

9 haziran 2022 22:18

10. Ya bu cok kisisel bir soru ben affetsemde, zihnim hic bir zaman huzurlu olamaz hep bir acaba mi suphesi olur, buda davranislarima yansir. Dolayisiyla iliskiyide etkiler.

9 haziran 2022 22:24